Snapchat slaat je gesprekken met My AI op, maar My AI onthoudt je eerdere gesprekken ermee na verloop van tijd niet. Je kunt jouw My AI gegevens op elk moment verwijderen via Instellingen.
Recente content verwijderen die de afgelopen 24 uur is gedeeld met My AI…
- Houd het bericht in je chat met My AI lang ingedrukt
- Tik op 'Verwijderen'
Om alle eerdere content te verwijderen die met My AI is gedeeld...
Op iOS:
- Tik op je profiel-icoon en tik vervolgens op het tandwiel-icoon om naar Instellingen te gaan
- Scroll omlaag naar 'Privacybeheer'
- Tik op 'Gegevens verwijderen'
- Tik op 'My AI-gegevens verwijderen' en bevestig
Op Android:
- Tik op je profiel-icoon en tik vervolgens op het tandwiel-icoon om naar Instellingen te gaan
- Scroll omlaag naar 'Accountacties'
- Tik op 'My AI-gegevens verwijderen' en bevestig
Opgeslagen Team Snapchat data chatten verwijderen
Als je je directe My AI-data verwijdert, worden opgeslagen Team Snapchat-chatdata niet verwijderd. Gebruik de aparte datacontrole van Team Snapchat.
- Tik op je profiel-icoon en tik vervolgens op het tandwiel-icoon om naar Instellingen te gaan
- Scrol omlaag naar "Privacybediening"
- Tik op 'Gegevens wissen' en zoek 'Gesprekken wissen'
- Tik op ' Team Snapchat' en bevestig
Let op: Het kan tot dertig dagen duren om de relevante My AI-gegevens van Snapchat-servers te verwijderen.
Zie voor meer informatie over My AI, en wat het wel en niet onthoudt...