Waarom ontvang ik Snapchat meldingen als ik ben uitgelogd?
Het kan zijn dat je nog steeds Snapchat-pushmeldingen ontvangt nadat je bent uitgelogd als je account op het inlogscherm blijft voor inloggen met één tik en je apparaat meldingen voor Snapchat toestaat.
Snapchat kan een beperkt aantal herinneringen sturen over activiteiten op je account , zoals ongelezen berichten of updates voor Verhaal van vriend. De meldingstekst is algemeen bedoeld en toont geen privégegevens van berichten of wie een Snap heeft gestuurd.
Let op: deze meldingen volgen dezelfde in-app meldingsinstellingen die je had voordat je uitlogde. Ze vereisen ook toestemming voor meldingen voor Snapchat in de instellingen van je apparaat.
Hoe stop ik meldingen als ik ben uitgelogd?
Je kunt:
- Log opnieuw in op je account. De uitgelogde herinneringen stoppen zodra je inlogt.
- Verwijder je account van het scherm als je niet met één tik wilt inloggen op dit apparaat. Meer informatie over het toevoegen of verwijderen van inloggegevens op je apparaat.
- Schakel Snapchat-meldingen uit in je apparaatinstellingen, of schakel specifieke soorten meldingen uit in Snapchat. Leer hoe je meldingen beheert op iOS of meldingen beheert op Android.
Als je uitgelogd blijft, stoppen deze herinneringen automatisch na ongeveer 28 dagen.
Wat gebeurt er als ik op een melding tik terwijl ik ben uitgelogd?
Als je op de melding tikt, wordt Snapchat mogelijk geopend en log je met één tik weer in. Daarna ga je naar het relevante scherm in de app.
Als je een gedeeld apparaat gebruikt, verwijder dan de opgeslagen inloggegevens op het apparaat als je niet wilt dat anderen inloggen op je account vanaf het inlogscherm.
Ik ben op het ene apparaat uitgelogd, maar ben ergens anders nog steeds ingelogd. Krijg ik deze meldingen?
Herinneringen voor uitgelogde accounts zijn bedoeld voor accounts die op een apparaat zijn uitgelogd en in aanmerking komen voor inloggen met één tik op dat apparaat. Als je nog steeds op een ander apparaat bent ingelogd, ontvang je mogelijk geen herinneringen voor uitgelogde status op het apparaat waarop je bent uitgelogd.