Het delen van je locatie op de Snap Kaart is standaard uitgeschakeld. Alleen de mensen die je kiest kunnen je locatie zien — je kunt ervoor kiezen om je locatie te delen met al je vrienden die je hebt toegevoegd of met alleen een groep geselecteerde vrienden.
Je krijgt ook informatie over de Snap Kaart onder Profielen te zien als je je locatie met vrienden deelt.
Instellingen voor het delen van je locatie
Alleen de Vrienden die je kiest, kunnen je locatie op de Kaart zien. Zo pas je je instellingen voor het delen van je locatie aan:
- Open de Snap Kaart.
- Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbenedenhoek om Kaart-Instellingen te openen. Als je Spotify aan je account hebt gekoppeld, zegt de titel van de Instellingen-pagina "Wie kan mijn locatie en muziek zien."
- Kies wie jouw locatie kan zien:
- Mijn Vrienden: al je Vrienden kunnen je locatie zien.
- Mijn Vrienden, behalve...: delen met alle Vrienden behalve een select groepje.
- Alleen deze Vrienden...: kies specifieke vrienden waarmee je wilt delen.
- Onzichtbare modus: houd je locatie voor iedereen verborgen!
Wordt nu afgespeeld op de Kaart
Als je Spotify hebt gekoppeld, zie je het gedeelte 'Nu wordt afgespeeld' onder de privacy-instellingen voor je locatie. Dit gedeelte toont je actieve status voor het delen van muziek (bijv. 'Delen via Spotify'). Als er geen app is gekoppeld, staat er 'Koppel Spotify om te beginnen!'