Ja. Alt innhold som deles med My AI lagres til du sletter det. Disse lagrede interaksjonene hjelper My AI å lære og forbedre seg over tid, og tilpasse opplevelsen din med My AI.
Hvis du godtar Team Snapchats popup for generativ AI, kan meldinger du sender til Team Snapchat og Team Snapchats svar også lagres (separat fra din direkte Chat med My AI). Hvis du ikke godtar, lagres ikke disse meldingene for denne funksjonen.
Hvis du er i en chat som inkluderer My AI, kan My AI lese meldinger i chat for å delta i samtalen.
Viktig: «Slett My AI data» tømmer én-til-én chat din med My AI. Den sletter ikke meldinger fra gruppechatter som inkluderer My AI. Lær hvordan du sletter meldinger fra gruppechatter.
Innhold som er delt med My AI vises i Chat i 24 timer. Innen de 24 timene kan du slette My AI-innhold på Android og iOS som følger:
- Trykk og hold på meldingen med My AI
- Trykke på «Slett»
- Trykke på «Slett»
Du kan også slette tidligere innhold som er delt med My AI i Innstillinger:
iOS:
- Trykke på profilikonet ditt og trykke på ⚙️ for å gå til Innstillinger
- Rull ned til «Personvernkontroller»
- Trykke på «Tøm data»
- Trykke på «Slett My AI-data» og bekreft
Android:
- Trykke på profilikonet ditt og trykke på ⚙️ for å gå til Innstillinger
- Bla ned til «Kontohandlinger»
- Trykke på «Slett My AI-data» og bekreft
Vennligst merk: Det kan ta opptil 30 dager å slette relevante My AI-data fra Snapchat sine servere.