Snapchat lagrer samtalene dine med My AI, men My AI vil ikke huske tidligere samtaler med den over tid. Du kan slette My AI-dataene dine når som helst fra Innstillinger.
For å slette nylig innhold som har blitt delt med My AI i løpet av de siste 24 timene…
- Trykke og hold på meldingen i chatten med My AI
- Trykke på «Slett»
Slik sletter du alt innhold som er delt med My AI …
På iOS:
- Trykk på profilikonet ditt og trykk på tannhjulsikonet for å gå til Innstillinger
- Rull ned til «Personvernkontroller»
- Trykke på «Slett data»
- Trykke på «Slett My AI-data» og bekreft
På Android:
- Trykk på profilikonet ditt og trykk på tannhjulsikonet for å gå til Innstillinger
- Bla ned til «Kontohandlinger»
- Trykke på «Slett My AI-data» og bekreft
For å slette lagret Team Snapchat-chatdata
Sletting av de direkte MY AI-dataene dine sletter ikke lagrede Team Snapchat-chatdata. Bruk den separate datakontrollen for Team Snapchat .
- Trykk på profilikonet ditt og trykk på tannhjulsikonet for å gå til Innstillinger
- "Rull ned til "Personvernkontroller"
- Trykk på «Slett data» og finn «Tøm samtaler»
- Trykk på Team Snapchat og bekreft
Vennligst merk: Det kan ta opptil 30 dager å slette relevante My AI-data fra Snapchat sine servere.
For mer informasjon om My AI og hva den gjør og ikke husker, se …