Min profil er en ny dedikert innholdsprofil for Snapchattere under 16 år. Du kan bruke Min profil til å lage, lagre og vise frem favoritthistoriene og Spotlight-videoene dine kun for vennene dine. Snapchattere i denne aldersgruppen vil ikke lenger kunne publisere Spotlight-innhold som er synlig for et publikum som ikke er venner.
Hvordan begynner jeg å bruke Min Profil?
Slik begynner du å bruke Min profil …
- Trykke på Bitmoji-ikonet topp på kameraskjermen
- Trykke på «Min profil» for å begynne onboarding
- Trykke på «Opprett min profil»
- Legg innhold på profilen din for å vise vennene dine!
Kan jeg fortsatt dele til Spotlight?
Ja. Du kan fortsatt legge ut på Spotlight med Min profil. Spotlight-innleggene dine er kun synlige for vennene dine, ikke for Snapchatters som ikke er vennene dine. Innlegg vises under Spotlight-fanen på Min profil, og vennene dine kan også se dem i Spotlight-delen av appen.
Hvem kan se innholdet i Min profil?
Bare vennene dine kan se dine lagrede Stories og Spotlight-innlegg og reposts. Snapchattere som ikke er vennene dine, har ikke mulighet til å se vist innhold på profilen din.
Profilbilder og bakgrunnsbilder er synlige for ikke-venner.
Kan jeg legge ut på Snap-kart med min profil?
Det er ikke mulig å legge ut offentlige innlegg på Snap-kart eller stedsspesifikke Stories på kartet med Min profil. Du kan fortsatt legge til posisjon i Snappene dine, og denne vil kun være synlig for venner.
Hvordan kan jeg legge til innhold i «Min profil»?
Du kan legge til Snapper til «Min profil» fra innleggsarkivet, Minner, eller kamerarullen din. Disse vil vises under "Stories"-fanen i Min profil, og er bare synlige for venner.
Du kan legge ut på Spotlight, og disse Snappene vil vises under fanen «Spotlight» i Min profil. Vennene dine kan også se Spotlight-innleggene dine i Spotlight-delen av appen.
Hva skjer med Min Profil hvis jeg blir kvalifisert for en offentlig profil?
Hvis du blir kvalifisert, vil du se et alternativ for å oppgradere til en begrenset offentlig profil. Hvis du oppgraderer, vil lagret Story- og Spotlight-innhold du tidligere har laget, bli synlig for flere Snapchattere.
Merk: Når du oppgraderer til en offentlig profil, kan du ikke bytte tilbake til Min profil. Du kan slette lagrede Stories eller Spotlight-innlegg, eller fjerne din offentlige profil når som helst hvis du ønsker det.