Hvordan fungerer deling av spillaktivitet og poengoversikter?
Noen spill på Snapchat har poengoversikter. For å vise poengsummene og rangeringene dine til venner, kan du bli bedt om å tillate deling av spillaktivitet.
Hvordan ser jeg en spill-poengtavle?
Mens du spiller en spill-Linse, kan du åpne poengtavlen fra spillets handlingsfelt.
- I fullskjermmodus, trykke Poengtavle i handlingslinjen.
- Når du ikke er i fullskjermmodus, trykke på troféikonet for å åpne poengtavlen.
- Etter at du har sendt inn en poengsum, kan poengtavlen åpne seg av seg selv.
Hvis du har tillatt deling av spillaktivitet, kan du bla for å se venners poengsummer og rangeringer. Hvis du ikke har registrert deg, kan det hende du bare ser din egen poengsum til du blir med.
Utfordring med venner lar deg ta en Snap med resultattavlen på skjermen, slik at du kan sende den til venner.
Hva skjer når jeg velger «Tillat»?
Hvis du velger «Tillat», kan vennene dine se poengsummene dine, rangeringene dine, spillene du spiller og spillprestasjonene dine i spill med ledertavler.
Hva skjer når jeg velger «Ikke nå»?
Hvis du velger «Ikke nå», kan poengsummen din fortsatt bli lagret for deg, men den vil ikke bli delt med venner. I noen spill vil du kanskje ikke kunne se vennenes poengsummer før du blir med på ledertavlene.
Hvordan kan jeg endre dette i Innstillinger?
- Trykke på profilikonet ditt
- Trykke på Innstillinger
- Trykke på Spillaktivitet
- Slå deling av poeng og rangeringer på eller av.
Innstillinger for spillaktivitet
- Del poeng og rangeringer: Venner kan se poengsummene, rangeringene og spillprestasjonene dine i spill med poengtavler
Merk: Hvis du tidligere har blitt med på en resultattavle i et spesifikt spill, kan du bli bedt om å melde deg på nytt med en oppdatert forespørsel om deling av spillaktivitet.