Hvorfor får jeg Snapchat-varsler når jeg er logget ut?
Du kan fortsatt få noen Snapchat push-varsler etter at du logger ut hvis kontoen din forblir på innloggingsskjermen for ett-trykks innlogging og enheten din tillater varsler for Snapchat.
Snapchat kan sende et begrenset antall påminnelser om aktivitet på kontoen din, for eksempel uleste meldinger eller venners Story-oppdateringer. Varslingsteksten er designet for å være generisk og viser ikke innhold i private meldinger eller hvem som sendte en Snap.
Merk: Disse varslene følger de samme varslingsinnstillingene i appen du hadde før du logget ut. De krever også tillatelse til varsler for Snapchat i enhetsinnstillingene dine.
Hvordan kan jeg stoppe varsler mens jeg er logget ut?
Du kan:
- Logg inn på kontoen din igjen. Påminnelser mens du er logget ut stopper når du logger inn.
- Fjern kontoen din fra innloggingsskjermen hvis du ikke ønsker ett-trykks innlogging på denne enheten. Lær hvordan du legger til eller fjerner innloggingsinformasjon fra enheten din.
- Slå av Snapchat-varsler i enhetsinnstillingene dine, eller slå av spesifikke varslingstyper i Snapchat. Lær hvordan du kontrollerer varsler på iOS eller kontrollerer varsler på Android.
Hvis du forblir utlogget, stopper disse påminnelsene automatisk etter ca. 28 dager.
Hva skjer når jeg trykker på et varsel mens jeg er logget ut?
Trykking kan åpne Snapchat og logge deg på igjen med ett-trykks innlogging, for deretter å ta deg til den relevante skjermen i appen.
Hvis du er på en delt enhet, fjern lagret innloggingsinformasjon fra enheten hvis du ikke vil at andre skal logge på kontoen din fra innloggingsskjermen.
Jeg er logget ut på én enhet, men fortsatt logget på et annet sted. Vil jeg få disse varslene?
Påminnelser ved utlogging er ment for kontoer som er logget ut på en enhet og kvalifisert for ett-trykks innlogging på den enheten. Hvis du fortsatt er logget inn på en annen enhet, kan det hende at du ikke mottar påminnelser om utlogging på enheten du logget ut.