Stedsdeling på Snap-kart er slått av som standard. Bare personene du velger kan se posisjonen din - du kan velge å dele posisjonen din med alle vennene dine du har lagt til eller bare en gruppe av utvalgte venner.
Du vil også se informasjon om Snap-kart i profiler når du deler posisjonen din med venner.
Innstillinger for stedsdeling
Bare vennene du velger kan se posisjonen din på kartet. Slik justerer du innstillingene for posisjonsdeling:
- Åpne Snap-kart.
- Trykk på tannhjulikonet nederst i høyre hjørne for å åpne Kartinnstillinger. Hvis du har koblet Spotify til kontoen din, vil det stå «Hvem kan se posisjonen og musikken min» på denne innstillingssiden.
- Velg hvem som kan se posisjonen din:
- Mine venner: Alle vennene dine kan se posisjonen din.
- Mine venner, unntatt …: Del med alle venner unntatt noen få utvalgte.
- Kun disse vennene …: Velg spesifikke venner å dele med.
- Spøkelsesmodus: Hold posisjonen din skjult for alle!
Spilles nå på kartet
Hvis du har koblet til Spotify, vil du se en «Spiller nå»-seksjon under personvernkontrollene for posisjonen din. Denne delen viser din aktive musikkdelingsstatus (f.eks. «Deling fra Spotify»). Hvis ingen musikkapper er tilkoblet, vil den si «Koble til Spotify for å komme i gang!»