Hvis du allerede har en Bitmoji og vil koble den til Snapchat …
- Last ned de nyeste versjonene av Snapchat og Bitmoji på telefonen din
- Åpne Bitmoji-appen
- Trykke på tannhjulikonet øverst til høyre
- Rull ned for å finne «Koble til Snapchat»
- Trykke på «Fortsett» for å koble Bitmoji-kontoen din til Snapchat!
- Hvis du allerede har en Bitmoji tilknyttet kontoen din, vil du ikke kunne tilknytte en annen Bitmoji-konto før du fjerner tilknytningen mellom kontoene dine.
Merk: Hvis Bitmoji-kontoen din ble opprettet gjennom Snapchat-innlogging, blir den en frittstående Bitmoji-konto knyttet til e-posten din etter at du har fjernet koblingen. Du kan ikke legge til eller bruke et telefonnummer for å logge inn på den Bitmoji-kontoen. Bruk e-postadressen til kontoen for å logge på eller gjenopprette tilgangen.
For mer informasjon, se Endre e-post på Bitmoji-kontoen min.
For å fjerne Bitmojien din fra Snapchat-kontoen din …
- Trykk på Bitmoji- eller Story-ikonet topp for å åpne Min konto-skjermen
- Trykke på tannhjulikonet øverst til høyre
- Rull ned til «App og personvern» og trykke på «Min app»
- Under «Tilpass utseende» trykke på «Bitmoji»
- Trykke på «Fjern min Bitmoji»
Merk: Hvis du opprettet en Bitmoji gjennom Snapchat og fjerner koblingen, vil dette slette Bitmoji-avataren din og alle moteartikler som er lagret i skapet ditt, inkludert kjøpte elementer.
Hvorfor ser jeg fortsatt en Bitmoji på profilen min etter at jeg har fjernet den?
Hvis du tidligere har prøvd å opprette en avatar, kan et utkast til en avatar være lagret på enheten din. Etter at du har fjernet din Bitmoji, kan profilen din vise avatarutkastet du har opprettet tidligere, i stedet for standard plassholderavatarer.
Det er bare du som ser dette på profilen din. Når Bitmoji din er fjernet, skal ikke venner se den gamle Bitmoji din på profilen din eller i Chat. Hvis en venn fortsatt ser Bitmoji din etter at du fjernet den, må de kanskje oppdatere ved å lukke og åpne Snapchat.