Hvordan lagrer jeg Snapchat Chat-meldinger?
Trykk på en melding for å lagre den. Hvis du ombestemmer deg, kan du trykke på meldingen en gang til for å angre lagringen.
Hvordan sletter jeg Snapchat-meldinger i Chat?
For å slette en melding, trykk og hold på den, trykke deretter på «Slett».
Når kan jeg ikke slette Snapchat-meldinger i Chat?
Du kan slette meldinger, Snapper, Bitmoji, Minner og bilder sendt fra kamerarullen. Men du kan ikke slette meldinger sendt av andre Snapchattere.
I tillegg, hvis du har blokkert noen, vil du ikke kunne se Chat din lenger, så du vil ikke kunne lagre eller slette meldinger fra Chat din med dem.
Merk: Når du sletter en melding, prøver vi å fjerne den fra serverne våre og enhetene til vennene dine. Dette fungerer kanskje ikke hver gang hvis noen har en dårlig internettforbindelse, eller bruker en gammel versjon av Snapchat.
Hva skjer med lagrede Chat-meldinger når jeg ikke lenger er venner med noen?
Når du lagrer en melding, beholdes den i Chat, slik at du og vennen din kan se den. Hvis du og en annen Snapchatter ikke lenger er venner, for eksempel hvis dere har fjernet hverandre som venner eller blokkert hverandre, kan lagrede meldinger i én-til-én-Chatten deres bli slettet fra systemene våre over tid og vil kanskje ikke lenger vises i Chat.