Hvordan kan jeg oppheve blokkeringen av en venn på Snapchat?
Du kan oppheve blokkeringen av noen når som helst fra dine Innstillinger.
For å oppheve blokkeringen av en venn, følg trinnene under i Snapchat-appen …
- Trykke på profil-ikonet ditt i topp av skjermen
- Trykke på ⚙️ for å åpne Innstillinger
- Rull ned og trykk på «Blokkerte brukere»
- Trykke på ✖️ ved siden av et navn for å oppheve blokkeringen av den Snapchatteren
Merk: Å oppheve blokkering av noen vil ikke legge dem til igjen som venn.
Hvordan kan jeg legge til noen etter å ha opphevet blokkeringen?
For å bli venner igjen, søk etter brukernavnet og trykke på «+ Legg til». Dere blir venner når de legger dere til.
Inntil da avgjør dine personverninnstillinger om de kan kontakte deg eller se din Story. Som standard kan bare venner du har lagt til, gjøre noen av delene.
Hvis du har problemer med å legge dem til, kan du prøve disse feilsøkingstipsene.