Evet. My AI ile paylaştığınız tüm içerikler, siz onları silene kadar saklanır. Bu saklanan etkileşimler, My AI'nın zamanla öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olur ve My AI ile olan deneyimini kişiselleştirir.
Team Snapchat Üretken Yapay Zeka açılır penceresini kabul ederseniz, Team Snapchat'e gönderdiğiniz mesajlar ve Team Snapchat'in yanıtları da (My AI ile yaptığınız doğrudan Sohbetinizden ayrı olarak) saklanabilir. Kabul etmemeniz durumunda, söz konusu mesajlar bu özellik kapsamında saklanmaz.
My AI'ın da katıldığı bir grup sohbetindeysen, My AI konuşmaya dahil olmak için sohbet mesajlarını okuyabilir.
Önemli: "My AI Verilerini Temizle", My AI ile yaptığın birebir sohbeti temizler. My AI'ın katıldığı grup sohbeti mesajlarını silmez. Grup sohbetlerinden mesajların nasıl silineceğini öğren.
My AI ile paylaşılan içerikler 24 sat süresince Sohbet içinde görüntülenir. Bu 24 saat içinde Android ve iOS'ta My AI içeriğini silmek için aşağıdakiler yapılmalıdır:
- My AI'ın olduğu mesaja bas ve basılı tut
- "Sil" ifadesine dokun
- "Sil" ifadesine dokun
My AI ile paylaşılan geçmiş içerikler, Ayarlar'dan da silinebilir:
iOS:
- Profilindeki ⚙️ simgesine dokunarak Ayarlar'a git.
- Aşağıya kaydırarak "Gizlilik Kontrolleri" bölümüne git.
- "Verileri Temizle" ifadesine dokun.
- "My AI Verilerimi Temizle" ifadesine dokun ve onayla.
Android:
- Profilindeki ⚙️ simgesine dokunarak Ayarlar'a git.
- "Hesap İşlemleri" bölümüne kaydır.
- "My AI Verilerimi Temizle" ifadesine dokun ve onayla.
Lütfen Dikkat: Snapchat sunucularından ilgili My AI verilerinin silinmesi 30 gün kadar sürebilir.