Snapchat съхранява разговорите ви с My AI, но My AI няма да запомни предишните ви разговори с него с течение на времето. Можете да изтриете данните си от „My AI“ по всяко време от „Настройки“.
За да изтриете скорошно съдържание, споделено с My AI през последните 24 часа…
- Натиснете продължително съобщението в чата си с My AI
- Докоснете „Изтриване“
За да изтриете цялото предишно съдържание, споделено с My AI…
На iOS:
- Докоснете иконата на профила си и докоснете иконата на зъбно колело, за да отидете в Настройки
- Превъртете надолу до „Контроли за поверителност“
- Докоснете „Изтриване на данни“
- Докоснете „Изтриване на моите AI данни“ и потвърдете
На Android:
- Докоснете иконата на профила си и докоснете иконата на зъбно колело, за да отидете в Настройки
- Превъртете надолу до „Действия в акаунта“
- Докоснете „Изтриване на моите AI данни“ и потвърдете
За да изтриете съхранените данни от чата на Team Snapchat
Изтриването на вашите директни данни от My AI не изтрива съхранените данни от Чат на Екипът на Snapchat. Използвайте отделен контрол за данни на Екипът на Snapchat.
- Докоснете иконата на профила си и докоснете иконата на зъбно колело, за да отидете в Настройки
- Превъртете надолу до „Контроли за поверителност“
- Докоснете „Изчистване на данни“ и намерете „Изчистване на разговори“
- Докоснете „Екипът на Snapchat“ и потвърдете
Моля, обърнете внимание: Изтриването на съответните данни от My AI от сървърите на Snapchat може да отнеме до 30 дни.
За повече информация относно „My AI“ и какво прави и какво не помни, вижте...