Влизането със запазен акаунт ви позволява да влезете отново в акаунта си в Snapchat с едно докосвам.
Добавете информация за вход на вашето устройство
- Когато влезете, може да бъдете попитани дали искате да записвате данните си за вход
- Ако се съгласите да запазвате данните си за вход, след като излезете, акаунтът ви ще се появи на екрана за вход следващия път, за да можете да влезете отново с едно докосвам.
- Ако сте на споделено устройство или устройство на приятел, откажете се от запазването на вашите данни за вход, за да защитите акаунта си.
Моля, обърнете внимание: Ако акаунтът ви остане на екрана за вход и известията са активирани, е възможно да получавате ограничени push напомняния, докато не сте влезли. Научете повече в „Защо получавам известия от Snapchat, когато не съм в акаунта си?“.
(Само за iOS) Използване на запазен акаунт на ново устройство
- Инсталирайте Snapchat на новото си iOS устройство
- Ако вече сте запазили данните си за вход на друго устройство, което използва същия iCloud акаунт, запазеният ви акаунт може да се появи и на екрана за вход в Snapchat на новото ви iOS устройство.
- Докоснете акаунта си, за да влезете с едно докосване
Премахнете информацията за вход в акаунта на вашето устройство
- Излезте от Snapchat на вашето устройство
- На жълтия екран, който се появява, докоснете „Премахване на акаунт“ под акаунта, който искате да премахнете.