Споделянето на местоположение в Картата в Snap е изключено по подразбиране. Само избраните от теб хора могат да виждат местоположението ти – можеш да избереш да го споделиш с всички приятели, които си добавил обратно, или само с група избрани приятели.
Ще виждаш информация от Картата в Snap в профилите, когато споделяш местоположението си с приятели.
Настройки за споделяне на местоположение
Само избраните от вас приятели могат да виждат местоположението ви на картата. За да коригирате настройките си за споделяне на местоположението:
- Отвори Картата в Snap.
- Докоснете иконата на зъбно колело в долния десен ъгъл, за да отворите Настройки на картата. Ако сте свързали Spotify с акаунта си, заглавието на тази страница с Настройки ще гласи „Кой може да вижда местоположението и музиката ми“.
- Изберете кой може да вижда местоположението ви:
- Моите приятели: Всички ваши приятели могат да видят местоположението ви.
- Моите приятели, освен...: Споделяне с всички приятели, освен с малцина избрани.
- Само тези приятели...: Изберете конкретни приятели, с които да споделите.
- Призрачен режим: Дръжте местоположението си скрито от всички!
Сега се възпроизвежда на картата
Ако сте свързали Spotify, ще видите секция „Сега се възпроизвежда“ под контролите за поверителност на местоположението. Този раздел показва състоянието ви на активно споделяне на музика (напр. „Споделяне от Spotify“). Ако няма свързано музикално приложение, ще се появи съобщение „Свържете Spotify, за да започнете!“.