Ако вече имате Bitmoji и искате да го свържете със Snapchat…
- Изтеглете най-новите версии на Snapchat и Bitmoji на Вашия телефон
- Отворете приложението Bitmoji
- Докоснете иконата със зъбно колело в горния десен ъгъл
- Превъртете надолу, за да намерите "Връзка към Snapchat"
- Докоснете "Продължи", за да свържете акаунт в Bitmoji със Snapchat!
- Ако вече имате Bitmoji, който е свързан с Вашия акаунт, няма да можете да свържете различен акаунт в Bitmoji, докато не премахнете свързването на Вашите акаунти.
Моля, обърнете внимание: Ако вашият акаунт в Bitmoji е създаден чрез вход в Snapchat, той става самостоятелен акаунт в Bitmoji, свързан с вашия имейл, след като прекратите връзката. Не можете да добавите или използвате телефонен номер, за да влезете в този акаунт в Bitmoji. Използвайте имейл адреса на акаунта, за да влезете или да възстановите достъпа.
За повече информация вижте „Промяна на имейл адреса в моя акаунт в Bitmoji“.
За да премахнете Вашия Bitmoji от Вашия акаунт в Snapchat…
- Докоснете иконата на Bitmoji или История в горната част, за да отворите екрана „Моят акаунт“.
- Докоснете иконата със зъбно колело в горния десен ъгъл
- Превъртете надолу до „Приложение и поверителност“ и докоснете „Моето приложение“
- Под „Персонализиране на външния вид“ докоснете „Bitmoji“
- Докоснете "Премахване на моя Bitmoji"
Моля, обърнете внимание: Ако сте създали Bitmoji чрез Snapchat, премахването на връзката ще изтрие завинаги аватара ви Bitmoji и всички модни артикули, запазени в гардероба ви, включително закупените артикули.
Защо все още виждам Bitmoji в профила си, след като го премахна?
Ако преди сте опитвали да създадете аватар, на устройството ви може да е запазена чернова на аватар. След като премахнете вашето Bitmoji, профилът ви може да показва черновата на аватара, която сте създали преди това, вместо аватарите по подразбиране.
Само вие виждате това в профила си. Когато вашето Bitmoji бъде премахнато, приятелите ви не би трябвало да виждат старото ви Bitmoji във вашия профил или в чата. Ако приятел все още вижда вашето Bitmoji, след като сте го премахнали, може да се наложи да обнови профила си, като затвори и отвори отново Snapchat.