Snapchat ukládá vaše konverzace s My AI, ale My AI bude vaše předchozí konverzace postupně zapomínat. Své údaje v My AI můžete v Nastavení kdykoli smazat.
Chcete-li smazat nedávný obsah sdílený s My AI za posledních 24 hodin…
- Dlouze stiskněte zprávu ve svém Chatu s My AI
- Klepněte na „Smazat“
Chcete-li smazat veškerý minulý obsah sdílený s My AI…
Na zařízení iOS:
- Klepněte na ikonu svého profilu, pak na ozubené kolo a přejděte do Nastavení
- Sjeďte dolů na „Ovládací prvky ochrany soukromí“
- Klepněte na „Vymazat data“
- Klepněte na „Vymazat moje AI data“ a potvrďte
Na zařízení Android:
- Klepněte na ikonu svého profilu, pak na ozubené kolo a přejděte do Nastavení
- Sjeďte dolů na „Akce účtu“
- Klepněte na „Vymazat moje AI data“ a potvrďte
Chcete-li vymazat uložené údaje v chatu s Týmem Snapchatu
Vymazáním vašich údajů určených přímo pro My AI nevymažete uložená data chatu s Týmem Snapchatu. Použijte samostatný ovládací prvek dat pro Tým Snapchatu.
- Klepněte na ikonu svého profilu, pak na ozubené kolo a přejděte do Nastavení
- Sjeďte dolů na „Ovládací prvky ochrany soukromí“
- Klepněte na „Vymazat data“ a najděte „Vymazat konverzace“
- Klepněte na „Tým Snapchatu“ a potvrďte
Pamatujte: Smazání příslušných dat My AI ze serverů Snapchatu může trvat až 30 dnů.
Další informace o My AI a o tom, co si pamatuje a co ne, najdete v...