Přihlášení pomocí uloženého účtu vám umožní jedním klepnutím se znovu přihlásit ke svému účtu na Snapchatu.
Přidejte přihlašovací údaje k účtu na svém zařízení.
- Při přihlášení můžete být požádáni, zda chcete uložit své přihlašovací údaje.
- Pokud souhlasíte s ukládáním svých přihlašovacích údajů, po odhlášení se váš účet příště objeví na přihlašovací obrazovce, abyste se mohli jedním klepnutím znovu přihlásit.
- Pokud používáte sdílené zařízení nebo zařízení přítele, zvolte možnost neukládat své přihlašovací údaje, abyste udrželi svůj účet v bezpečí.
Upozornění: Pokud váš účet zůstane na přihlašovací obrazovce a oznámení jsou povolena, můžete i v omezeném rozsahu dostávat push připomenutí, když jste odhlášeni. Další informace se dozvíte v části Proč se mi zobrazují oznámení na Snapchatu, když jsem odhlášen?
(pouze iOS) Použijte uložený účet na novém zařízení
- Nainstalujte Snapchat do svého nového zařízení se systémem iOS
- Pokud jste již uložili své přihlašovací údaje na jiném zařízení, které používá stejný účet iCloud, váš uložený účet se může objevit také na přihlašovací obrazovce Snapchatu na vašem novém zařízení se systémem iOS.
- Klepněte na svůj účet a Přihlásit se jedním klepnutím.
Odstraňte přihlašovací údaje k účtu ze svého zařízení.
- Odhlaste se ze Snapchatu na svém zařízení.
- Na žluté obrazovce, která se objeví, klepněte pod účtem, který chcete odstranit, na „Odebrat účet“.