Proč se mi zobrazují oznámení na Snapchatu, když jsem odhlášen?
Pokud váš účet zůstane na přihlašovací obrazovce a vaše zařízení umožňuje oznámení pro Snapchat, můžete i po odhlášení stále dostávat push oznámení.
Snapchat může posílat omezený počet připomínek o aktivitě na vašem účtu, jako jsou nepřečtené zprávy nebo aktualizace Příběhu přátel. Text oznámení je navržen tak, aby byl obecný a nezobrazoval v něm obsah soukromých zpráv ani to, od koho přišel Snap.
Upozornění: Tato oznámení se řídí stejným Nastavením oznámení v aplikaci, které jste měli před odhlášením. Vyžadují také oprávnění k zasílání oznámení pro Snapchat v Nastavení vašeho zařízení.
Jak zastavím oznámení, když jsem odhlášen?
Můžete:
- Přihlaste se znovu ke svému účtu. Připomenutí při odhlášení přestanou chodit, jakmile se Přihlásíte.
- Pokud nechcete na tomto zařízení přihlášení jedním klepnutím, odstraňte svůj účet z přihlašovací obrazovky. Přečtěte si, jak přidat nebo odebrat přihlašovací údaje ve svém zařízení.
- Vypněte oznámení na Snapchatu v Nastavení svého zařízení nebo vypněte konkrétní typy oznámení na Snapchatu. Zjistěte, jak ovládat oznámení na systému iOS nebo ovládat oznámení na systému Android.
Pokud zůstanete odhlášeni, tato připomenutí se automaticky po přibližně 28 dnech zastaví.
Co se stane, když klepnu na oznámení, když jsem odhlášen?
Klepnutí může otevřít Snapchat a znovu vás přihlásit jedním klepnutím, a poté vás přesměrovat na příslušnou obrazovku v aplikaci.
Pokud používáte sdílené zařízení, odstraňte uložené přihlašovací údaje ze zařízení, pokud nechcete, aby se ostatní uživatelé z přihlašovací obrazovky Přihlásit se k vašemu účtu.
Jsem odhlášen na jednom zařízení, ale stále jsem přihlášen jinde. Budu tato oznámení dostávat?
Připomenutí pro odhlášené účty jsou určena pro účty, které jsou na zařízení odhlášeny a mohou být na tomto zařízení přihlášeny jedním klepnutím. Pokud jste stále přihlášeni na jiném zařízení, nemusí se vám na zařízení, kde jste se odhlásili, zobrazovat připomenutí odhlášení.