Sdílení polohy v Mapě Snap je ve výchozím nastavení vypnuté. Tvoji polohu mohou vidět pouze lidé, které si vybereš – můžeš se rozhodnout sdílet svou polohu se všemi svými přáteli, které sis přidal, nebo jen se skupinou vybraných přátel.
Informace o Mapě Snap uvidíte také v Profilech, když sdílíte svou polohu s přáteli.
Nastavení sdílení polohy
Vaši polohu na Mapě mohou vidět pouze přátelé, které si vyberete. Uprav si nastavení sdílení polohy:
- Otevřete Mapu Snap.
- Klepněte na ikonu ozubeného kola v pravém dolním rohu, abyste otevřeli Nastavení Mapy. Pokud jsi se svým účtem propojil Spotify, bude v nadpisu stránky Nastavení uvedeno „Kdo může vidět moji polohu a hudbu“.
- Vyber si, kdo může vidět tvou polohu:
- Moji přátelé: Všichni tvoji přátelé mohou vidět tvou polohu.
- Moji přátelé, kromě...: Sdílej se všemi přáteli kromě několika vybraných.
- Jen tito přátelé...: Vyber si konkrétní přátele, se kterými chceš sdílet.
- Režim ducha: Udržuj svou polohu skrytou před ostatními!
Nyní hraje na mapě
Pokud jste si propojili Spotify, pod vašimi ovládacími prvky ochrany soukromí ohledně polohy uvidíte sekci „Právě hraje“. Tato část zobrazuje váš aktivní stav sdílení hudby (např. „Sdílení od Spotify“). Pokud není připojená žádná hudební aplikace, zobrazí se „Propojte Spotify a můžete začít!“