Pokud již máte Bitmoji a chcete jej propojit se Snapchatem…
- Stáhněte si nejnovější verzi Snapchatu a Bitmoji na váš telefon
- Otevřete aplikaci Bitmoji
- Klepněte na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu
- Přejděte dolů a najděte „Propojit se Snapchatem“
- Klepněte na „Pokračovat“, abyste propojili váš účet Bitmoji se Snapchatem!
- Pokud jste již propojili Bitmoji s vaším účtem, nebudete moci propojit jiný účet Bitmoji, dokud nezrušíte propojení s vaším účtem.
Upozornění: Pokud byl váš Účet Bitmoji vytvořen prostřednictvím přihlášení přes Snapchat, stane se po zrušení propojení samostatným Účtem Bitmoji vázaným na váš e-mail. K přihlášení k tomuto účtu Bitmoji nemůžete přidat nebo použít telefonní číslo. K přihlášení nebo obnovení přístupu použijte e-mail uvedený na účtu.
Další informace najdete v části Změna e-mailu na mém účtu Bitmoji.
Pokud chcete odebrat vaše Bitmoji z vašeho účtu na Snapchatu…
- Klepněte na své Bitmoji nebo ikonu Příběh v top části a otevřete obrazovku Můj účet.
- Klepněte na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu
- Sjeďte dolů na „Aplikace a soukromí“ a klepněte na „Moje aplikace“.
- V části „Přizpůsobit vzhled“ klepněte na „Bitmoji“.
- Klepněte na „Odebrat moje Bitmoji“
Upozornění: Pokud jste vytvořili Bitmoji přes Snapchat, odstranění odkazu trvale smaže váš avatar Bitmoji a všechny módní předměty, které máte uložené ve vaší skříni, včetně těch, které jste zakoupili.
Proč se mi na mém profilu stále zobrazuje Bitmoji i poté, co ho smažu?
Pokud jste se dříve pokusili vytvořit avatar, může být na vašem zařízení uložen návrh avatara. Poté, co odstraníte své Bitmoji, může se ve vašem profilu zobrazovat návrh avatara, který jste dříve vytvořili, místo výchozích zástupných avatarů.
Toto vidíte ve svém profilu pouze vy. Když je vaše Bitmoji odstraněno, přátelé by neměli vidět vaše staré Bitmoji ve vašem profilu nebo v chatu. Pokud váš přítel stále vidí váš Bitmoji i poté, co jste ho odstranili, může ho muset obnovit zavřením a opětovným otevřením Snapchatu.