Hvad er ankomstmeddelelser?
Med ankomstmeddelelser kan du automatisk fortælle nære venner, når du ankommer til steder, du vælger – f.eks. hjem, skole eller et hotel. Når du ankommer til et sted, du har opsat notifikationer for, modtager din ven en push-besked og en meddelelse i Chat. Når du trykker på notifikationen, åbnes jeres chat med hinanden.
Hvordan tilføjer jeg et sted for at begynde at sende ankomstmeddelelser, når jeg kommer derhen?
Du kan opsætte ankomstnotifikationer fra Venneprofiler og chat. Du kan også starte fra Indstillinger.
Fra Indstillinger:
- Åbn Snapkort(et).
- Tryk på ⚙️ for at åbne Indstillinger.
- Tryk på “Ankomstmeddelelser.”
- Tryk på “Tilføj”, og følg anvisningerne for at vælge et sted, og hvem du vil give besked.
Fra Venneprofil:
- Tryk på en vens profil
- Rul ned til afsnittet for Snapkortet
- Under 'Ankomstmeddelelser' skal du trykke på 'Tilføj'
- Flyt kortet for at indstille stedet, og tryk derefter på 'Angiv placering'
Fra chat:
- Åbn en chat med din ven
- Tryk på smiley-ikonet for at åbne mærkatvælgeren, og tryk derefter på lokationsindstillingen for at åbne lokationspanelet.
- Under 'Ankomstmeddelelser' skal du trykke på 'Tilføj'
- Flyt kortet for at indstille stedet, og tryk derefter på 'Angiv placering'
Ankomstmeddelelser vil som standard være 'fra', selv efter du har tilføjet en lokation fra en venneprofil eller chat (knappen vil være grå). Sådan tænder du funktionen:
- Under 'Ankomstmeddelelser' tryk på knappen for at slå et sted 'til'
- Vælg ‘En gang’ eller ‘Hver gang’
- Notifikationsindstillingerne for ‘Engangs’ udløber efter 24 timer. Notifikationsindstillingerne for ‘Hver gang’ forbliver aktiveret, indtil du slår dem fra.
- Skifteknappen vil se sort ud, når den er 'til'
Hvis du vil, kan du vælge et navn og en emoji til det sted, du vil tilføje.
Hvis du har angivet en hjemmeplacering, skal du blot slå “Mit hjem” til. Der er ingen grund til manuelt at tilføje din hjemmeadresse til din ankomstliste.
Bemærk:
- "For at aktivere ankomstnotifikationer skal du indstille din enheds placeringsindstillinger til ""Altid""." Det betyder, at du vil være synlig på kortet for venner, der kan se din placering, medmindre du har Usynlighedsindstilling til. Husk venligst at kontrollere dine indstillinger for deling af placering i appen regelmæssigt. For at få mere at vide om, hvordan du ændrer, hvem du deler din placering med, kan du gå hertil.
- Hvis du stopper med at dele din lokation med en ven (også ved at slå Usynlighedsindstilling til ), slås ankomstnotifikationer fra for den ven—eller for alle venner, hvis du slår Usynlighedsindstilling til . Hvis du slår deling af placering til igen, vil dine tidligere indstillinger for ankomstnotifikationer gælde.
- Din ven kan også vælge at stoppe med at modtage dine ankomstnotifikationer. Se nedenfor for mere information.
Hvordan fjerner jeg et sted fra at sende ankomstnotifikationer, når jeg ankommer?
For at fjerne et sted fra din liste skal du trykke og holde på stedet og slette det. Dette fjerner notifikationer for det pågældende sted for alle.
Hvor mange steder kan jeg sende ankomstmeddelelser for?
Du kan gemme op til ti pladser. Dine gemte liste er den samme på tværs af dine venner. Du kan bestemme, hvem der skal have besked om dine ankomster.
Hvordan stopper jeg med at modtage ankomstmeddelelser fra min ven?
- Åbn en chat med din ven
- Tryk på den blå linktekst i din chat, der identificerer placeringen
- Tryk på de tre prikker for en menu, og vælg 'Stop med at modtage beskeder'