Min profil er en ny profil, der er specielt udviklet til Snapchat-brugere under 16 år. Du kan bruge "Min profil" til at oprette, gemme og dele dine yndlings-Stories og Spotlight-videoer, så kun dine venner kan se dem. Snapchattere i denne aldersgruppe vil ikke længere kunne opslå Spotlight-indhold, der er synligt for andre end deres venner.
Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Min profil?
Sådan kommer du i gang med at bruge Min profil …
- Tryk på dit Bitmoji-ikon øverst på kameraskærmen
- Tryk på 'Min profil' for at begynde din onboarding
- Tryk på 'Opret Min profil'
- Tilføj indhold til din profil, som du vil vise dine venner!
Kan jeg stadig dele til Spotlight?
Ja. Du kan stadig poste til Spotlight med Min profil. Dine Spotlight-opslag er kun synlige for dine venner, ikke for Snapchattere, som ikke er dine venner. Opslag vises under fanen 'Spotlight' på Min profil, og dine venner kan også se dem i Spotlight-sektionen i appen.
Hvem kan se indholdet i Min profil?
Det er kun dine venner, der kan se dine gemte Historier og Spotlight-opslag og reposts. Snapchattere, som du ikke er venner med, kan ikke indholdsvisning på din profil.
Profil- og baggrundsbilleder er synlige for ikke-venner.
Kan jeg lave opslag på Snapkortet med Min profil?
Offentlige opslag på Snapkort og lokationshistorier på kortet er ikke tilgængelige med Min profil. Du kan stadig tagge din lokation i dine Snaps, hvilket kun vil være synligt for venner.
Hvordan tilføjer jeg indhold til Min profil?
Du kan tilføje Snaps til Min profil fra dit Opslagsarkiv, Minder eller Kamerarulle. Disse vil blive vist under fanen "Historier" i Min profil og kan kun ses af venner.
Du kan lave opslag til Spotlight, og disse Snaps vil blive vist under fanen "Spotlight" i Min profil. Dine venner kan også se dine Spotlight-opslag i Spotlight-sektionen af appen.
Hvad sker der med Min profil, hvis jeg bliver berettiget til en offentlig profil?
Hvis du bliver berettiget, vil du se en mulighed for at opgradere til en begrænset offentlig profil. Hvis du opgraderer, vil dit gemte indhold fra Historier og Spotlight, som du tidligere har oprettet, kunne ses af flere Snapchattere.
Bemærk: Når du har opgraderet til en offentlig profil, kan du ikke gå tilbage til Min profil. Du kan når som helst slette gemte Historier eller Spotlight-opslag eller rydde din offentlige profil, hvis du vælger det.