Hvordan fungerer deling af spilaktiviteter og leaderboards?
Nogle spil på Snapchat har leaderboards. For at vise dine venner dine scorer og placeringer, kan du blive bedt om at tillade deling af spilaktiviteter.
Hvordan ser jeg et leaderboard?
Mens du spiller et spil i Lens, kan du åbne ranglisten fra spillets handlingslinje.
- I fuld skærm skal du trykke på Leaderboard i handlingslinjen.
- Når du ikke er i fuld skærm, tryk på trofæikonet for at åbne leaderboardet.
- Når du har indsendt en score, åbner leaderboardet muligvis af sig selv.
Hvis du har tilladt deling af spilaktivitet, kan du rulle for at se venners score og rangeringer. Hvis du ikke har tilmeldt dig, vil du muligvis kun se din egen score, indtil du tilmelder dig.
Challenge Friends giver dig mulighed for at optage et Snap med leaderboardet på skærmen, så du kan sende det til venner.
Hvad sker der, når jeg vælger 'Tillad'?
Hvis du vælger 'Tillad', kan dine venner se din score, rangeringer, de spil, du spiller, og dine spilpræstationer i spil med leaderboards.
Hvad sker der, når jeg vælger 'Ikke nu'?
Hvis du vælger 'Ikke nu', kan din score stadig blive gemt for dig, men den vil ikke blive delt med dine venner. I visse spil kan du muligvis ikke se dine venners score, før du tilmelder dig til leaderboads.
Hvordan ændrer jeg dette i Indstillinger?
- Tryk på profilikonet
- Tryk på Indstillinger
- Tryk på Spilaktivitet
- Slå Del scorer og rangeringer til eller fra
Indstillinger for spilaktivitet
- Del scorer og rangeringer: Venner kan se din score, rangeringer og spilpræstationer i spil med leaderboards
Bemærk: Hvis du tidligere har tilmeldt dig et leaderboard i et specifikt spil, kan du blive bedt om at tilmelde dig igen med den opdaterede prompt til deling af spilaktiviteter.