Hvorfor får jeg Snapchat-notifikationer, når jeg er logget af?
Du kan stadig få nogle Snapchat-push-notifikationer, når du logger af, hvis din konto forbliver på login-skærmen, så du kan logge ind med ét enkelt tryk, og din enhed tillader notifikationer for Snapchat.
Snapchat kan sende et begrænset antal påmindelser om aktivitet på din konto, f.eks. ulæste beskeder eller opdateringer af venners Historier. Notifikationsteksten er designet til at være generel og viser ikke indholdet af private beskeder, eller hvem der har sendt en Snap.
Bemærk: Disse notifikationer følger de samme notifikationsindstillinger i appen, som du havde, før du loggede af. De kræver også notifikationstilladelse for Snapchat i dine enhedsindstillinger.
Hvordan stopper jeg notifikationer, mens jeg er logget af?
Du kan:
- Log ind på din konto igen . Påmindelser, når du er logget ud, stopper, når du logger på.
- Fjern din konto fra login-skærmen, hvis du ikke ønsker login med ét enkelt tryk på denne enhed. Lær, hvordan du tilføjer eller fjerner loginoplysninger fra din enhed.
- Slå Snapchat-notifikationer fra i dine enhedsindstillinger eller sluk for specifikke notifikationstyper i Snapchat. Lær, hvordan du kontrollerer notifikationer på iOS eller kontrollerer notifikationer på Android.
Hvis du forbliver logget af, stopper disse påmindelser automatisk efter ca. 28 dage.
Hvad sker der, når jeg trykker på en notifikation, mens jeg er logget af?
Når du trykker, åbner Snapchat muligvis og logger dig ind igen med ét-tryk, hvorefter du kommer til den relevante skærm i appen.
Hvis du er på en delt enhed, skal du fjerne gemte loginoplysninger fra enheden, hvis du ikke ønsker, at andre skal log på din konto fra loginskærmen.
Jeg er logget af én enhed, men er stadig logget på et andet sted. Vil jeg få disse notifikationer?
Påmindelser om at være logget af er beregnet til konti, der er logget af en enhed og er berettiget til login med et enkelt tryk på den pågældende enhed. Hvis du stadig er logget ind på en anden enhed, får du muligvis ikke påmindelser om at være logget af på den enhed, hvor du loggede ud.