Lokationsdeling på Snapkortet er som standard slået fra. Kun de personer, du vælger, kan se din lokation – du kan vælge at dele din lokation med alle dine venner, du har tilføjet igen, eller kun med en gruppe udvalgte venner.
Du ser også oplysninger om Snapkortet under profiler, når du deler din lokation med dine venner.
Indstillinger for lokationsdeling
Kun de venner, du vælger, kan se din lokation på kortet. Sådan justerer du dine indstillinger for lokationsdeling:
- Åbn Snapkortet.
- Tryk på tandhjulsikonet i nederste højre hjørne for at åbne Kortindstillinger. Hvis du har forbundet Spotify til din konto, vil overskriften på denne indstillingsside være "Hvem kan se min lokation og musik".
- Vælg, hvem der kan se din lokation:
- Mine venner: Alle dine venner kan se din lokation.
- Mine venner, undtagen...: Del med alle venner undtagen nogle få udvalgte.
- Kun disse venner...: Vælg specifikke venner at dele med.
- Usynlighedsindstilling: Hold din lokation skjult for alle!
'Afpilles nu' på kortet
Hvis du har forbundet din Spotify, vil du se en sektion med "Afspilles nu" under dine privatlivskontroller for din lokation. Denne sektion viser din aktive musikdelingsstatus (f.eks. "Deler fra Spotify"). Hvis der ikke er nogen musikapp forbundet, vil der stå "Forbind Spotify for at komme i gang!"