Når du slår Usynlighedsindstillingen til, vil din placering stadig blive delt med Snap, men den vil ikke være synlig for andre på kortet. Du kan slå Usynlighedsindstilling til og fra. Nogle Snapchattere kan også se timerindstillinger.
Sådan slår du Usynlighedsindstillingen til fra Snapkortet:
- Åbn kortet
- Tryk på tandhjulsikonet i nederste højre hjørne for at åbne Kortindstillinger.
- Slå 'Usynlighedsindstilling' til
- Vælg en timer for, hvor længe du vil forblive i Usynlighedsindstilling (3 timer, 24 timer eller Indtil den slås fra).
Sæt musikdeling på pause (Usynlighedsindstilling for 'Afspilles nu')
Hvis du har forbundet Spotify for at dele din musik på kortet, kan du til enhver tid sætte din musikdeling på pause ved hjælp af en timer ligesom den til Usynlighedsindstillingen:
- Gå til Kortindstillinger.
- Tryk på din forbundne musikapp under sektionen "Afpilles nu".
- Slå Del hvad der afspilles nu fra.
- Vælg, hvor længe du vil sætte delingen på pause (f.eks. 3 timer, 24 timer eller Indtil den slås fra). Din musikdeling genoptages automatisk, når timeren udløber!
Når du har Usynlighedsindstillingen slået til, vil din Bitmoji holde et blåt skilt med et spøgelsesikon op, medmindre du deler din live-placering.
Advarsel: Snaps, du indsender til Snapkortet, kan stadig vises på kortet, uanset hvilken placeringsindstilling du vælger!