Hvis du allerede har en Bitmoji, du gerne vil tilknytte til Snapchat ...
- Download de nyeste versioner af Snapchat og Bitmoji til din telefon
- Åbn Bitmoji-appen
- Tryk på tandhjulsikonet i det øverste højre hjørne
- Scroll ned for at finde 'Tilknyt til Snapchat'
- Tryk på 'Fortsæt' for at tilknytte din Bitmoji-konto til Snapchat!
- Hvis du allerede har en Bitmoji tilknyttet til din konto, kan du ikke tilknytte en anden Bitmoji-konto, før du fjerner tilknytningen mellem dine konti.
Bemærk: Hvis din Bitmoji-konto blev oprettet via Snapchat-login, bliver den en uafhængig Bitmoji-konto, der er knyttet til din e-mail, når du har fjernet linket. Du kan ikke tilføje eller bruge et telefonnummer til at logge ind på den pågældende Bitmoji-konto. Brug e-mailen på kontoen til at logge ind eller gendanne adgangen.
For mere info, se Skift e-mail på min Bitmoji-konto.
Sådan fjerner du din Bitmoji fra din Snapchat-konto ...
- Tryk på dit Bitmoji- eller Historie-ikon øverst for at åbne Min konto-skærmen
- Tryk på tandhjulsikonet i det øverste højre hjørne
- Rul ned til 'App & Privacy', og tryk på 'Min app'
- Under 'Tilpas Udseende' tryk på 'Bitmoji'
- Tryk på 'Fjern min Bitmoji'
Bemærk: Hvis du har oprettet en Bitmoji via Snapchat, vil din Bitmoji-avatar og alle modeartikler, der er gemt i dit skab, inklusive artikler, der er købt, blive slettet permanent, når du fjerner Bitmojien.
Hvorfor kan jeg stadig se en Bitmoji på min profil, efter jeg har fjernet den?
Hvis du tidligere har prøvet at skabe en avatar, kan en kladde-avatar blive gemt på din enhed. Når du har fjernet din Bitmoji, viser din profil muligvis den kladde-avatar, du tidligere har skabt, i stedet for standard pladsholderavatarerne.
Det er kun dig, der kan se dette på din profil. Når din Bitmoji er fjernet, burde dine venner ikke kunne se din gamle Bitmoji på din profil eller i chat. Hvis en ven stadig ser din Bitmoji, efter at du fjernede den, kan vedkommende blive nødt til at opdatere skærmen ved at lukke og genåbne Snapchat.