Hvordan blokerer jeg en ven på Snapchat?
Når du blokerer en ven, vil vedkommende ikke være i stand til at sende dig Snaps eller chats.
Hvis du vil blokere en ven, skal du følge nedenstående trin i Snapchat-appen …
- Swipe til højre for at gå til chat-skærmen
- Tryk og hold på en vens chatnavn
- Tryk på 'Administrer venskab'
- Tryk på 'Blokér'
Eller ...
- Swipe til højre for at gå til chat-skærmen
- Tryk på en chat med den pågældende ven
- Tryk på deres profilikon øverst på skærmen
- Tryk på de tre cirkler
øverst, og tryk derefter på 'Administrer venskab' - Tryk på 'Blokér'
Hvad sker der, når jeg blokerer en person på Snapchat?
Ved at blokere nogen på Snapchat har du kontrol over, hvem der kan kontakte eller interagere med dig i appen. Når du blokerer en bruger, afbryder du i bund og grund al direkte kommunikation mellem dig og personen.
Når denne person er blokeret, kan den ikke sende dig Snaps eller chats, og de kan ikke længere se dine Historier eller Forholdsbadges. Din lokation på Snapkortet bliver også skjult for dem – også selvom du delte den tidligere. Fra dit perspektiv vil deres chatnavn forsvinde fra dit vennefeed, og alle aktive en-til-en-samtaler vil ikke længere være synlige.
Hvis du fjerner blokeringen af personen på et senere tidspunkt, kan du muligvis ikke se hele din tidligere chathistorik med den pågældende person. Gemte beskeder kan blive fjernet, når du og den pågældende person ikke længere er venner, også når I har blokeret hinanden.
Hvis du og den blokerede person deler en gruppechat, bliver hverken du eller den anden person fjernet fra gruppen, hvis du blokerer dem. Du vil stadig kunne se de beskeder, de sender til den pågældende gruppe, men de vil ikke kunne sende dig private beskeder eller føje dig til nye grupper. Hvis du ikke vil se deres beskeder, kan du altid vælge at forlade gruppen.
Blokering påvirker også synligheden på tværs af resten af Snapchat. Du modtager ikke Snaps, chats eller Historier fra den blokerede konto, og de vil ikke blive vist i dine søgeresultater, listen over bedste venner eller Tilføj nu-forslag. Den person, du har blokeret, vil ikke modtage en notifikation om det, men de vil måske indse, at de er blevet blokeret, hvis de bemærker, at de ikke længere kan se din profil eller kontakte dig.
Det er værd at kende forskel på at blokere og fjerne en ven. Hvis du blokerer nogen fuldstændigt, forhindrer du dem i at interagere med dig på nogen måde. Hvis du derimod fjerner en ven, fjerner du dem bare fra din venneliste – de kan stadig se alt offentligt indhold, du deler, afhængigt af dine privatlivsindstillinger.
Hvis du vil blokere en person, skal du gå til dit vennefeed, trykke og holde på deres chatnavn, vælge 'Administrer venskab' og derefter vælge 'Blokér'. Du kan til enhver tid fjerne blokeringen af dem fra dine indstillinger, hvis du skifter mening.
Hvis du nogensinde føler dig utilpas eller tror, at nogen overtræder Snapchats regler, kan du også rapportere kontoen eller en specifik Snap direkte fra appen eller via webformular.