Du kan enhver tid fortryde og fjerne blokeringen af en ven, men husk på at brugeren derefter vil kunne sende Snaps og chats til dig, samt se dine Historier og Forholdsbadges.
Hvis du vil fjerne blokeringen af en ven, skal du følge nedenstående trin i Snapchat-appen ...
- Tryk på profilikonet øverst på skærmen
- Tryk på ⚙️ for at åbne Indstillinger
- Scroll ned og tryk på "Blokeret"
- Tryk på ✖️ ved siden af brugerens navn for at fjerne blokeringen af den pågældende Snapchatter