Η είσοδος με αποθηκευμένο λογαριασμό σου επιτρέπει να συνδέεσαι ξανά στον Λογαριασμό Snapchat με ένα άγγιγμα.
Πρόσθεσε τις πληροφορίες εισόδου λογαριασμού στη συσκευή σου
- Όταν πραγματοποιείς είσοδο, μπορεί να σου ζητηθεί αν θέλεις να αποθηκεύσεις τα διαπιστευτικά εισόδου σου
- Αν επιλέξεις να αποθηκεύεις τα διαπιστευτικά εισόδου σου, μετά την αποσύνδεση ο λογαριασμός σου θα εμφανιστεί στην οθόνη εισόδου την επόμενη φορά ώστε να μπορείς να πραγματοποιείς ξανά είσοδο με ένα άγγιγμα
- Αν χρησιμοποιείς κοινόχρηστη συσκευή ή συσκευή φίλου, επίλεξε να μην αποθηκεύσεις τα διαπιστευτήρια εισόδου σου για να διατηρήσεις τον λογαριασμό σου ασφαλή
Σημείωση: Αν ο λογαριασμός σου παραμένει στην οθόνη εισόδου και οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες, μπορεί να συνεχίσεις να λαμβάνεις περιορισμένες υπενθυμίσεις push ενώ είσαι αποσυνδεδεμένος. Μάθε περισσότερα στο Γιατί λαμβάνω ειδοποιήσεις από το Snapchat όταν είμαι εκτός;
(μόνο iOS) Χρήση αποθηκευμένου λογαριασμού σε μια καινούργια συσκευή
- Εγκατάστησε το Snapchat στη νέα σου συσκευή iOS
- Αν έχεις αποθηκεύσει ήδη τα στοιχεία εισόδου σου σε άλλη συσκευή που χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό iCloud, ο αποθηκευμένος λογαριασμός σου μπορεί να εμφανιστεί επίσης στην οθόνη εισόδου του Snapchat στη νέα σου συσκευή iOS
- Άγγιξε τον λογαριασμό σου για να πραγματοποιείς σύνδεση με ένα άγγιγμα
Αφαίρεσε τις πληροφορίες εισόδου λογαριασμού από τη συσκευή σου
- Έξοδος από το Snapchat στην συσκευή σου
- Στην κίτρινη οθόνη που εμφανίζεται, άγγιξε «Αφαίρεση λογαριασμού» κάτω από τον λογαριασμό που θέλεις να αφαιρέσεις