Η κοινοποίηση τοποθεσίας στον Χάρτη Snap είναι ανενεργή από προεπιλογή. Μόνο τα άτομα που επιλέγεις μπορούν να δουν την τοποθεσία σου — μπορείς να επιλέξεις να κοινοποιήσεις την τοποθεσία σου με όλους τους φίλους σου που έχεις προσθέσει ή απλώς σε ένα γκρουπ εκλεκτών φίλων.
Θα δεις επίσης πληροφορίες Χάρτη Snap στα Προφίλ όταν κοινοποιείς την τοποθεσία σου στους φίλους σου.
Ρυθμίσεις Κοινοποίησης τοποθεσίας
Μόνο οι φίλοι που θα επιλέξεις μπορούν να δουν την τοποθεσία σου στο Χάρτη. Για να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις κοινοποίησης τοποθεσίας:
- Άνοιξε το Χάρτη Snap.
- Άγγιξε το εικονίδιο με το γρανάζι στην κάτω δεξιά γωνία για να ανοίξεις τις Ρυθμίσεις χάρτη . Αν έχεις συνδέσει το Spotify με τον λογαριασμό σου, αυτός ο τίτλος της σελίδας Ρυθμίσεις θα γράφει "Ποιος μπορεί να δει την τοποθεσία και τη μουσική μου."
- Επίλεξε ποιος μπορεί να δει την τοποθεσία σου:
- Οι φίλοι μου: Όλοι οι φίλοι σου μπορούν να δουν την τοποθεσία σου.
- Οι φίλοι μου, Εκτός...: Μοιραστείτε την τοποθεσία σας με όλους τους φίλους εκτός από ορισμένους.
- Μόνο αυτοί οι φίλοι...: Επίλεξε συγκεκριμένους φίλους για να μοιραστείς την τοποθεσία σου.
- Λειτουργία Φαντάσματος: Κράτα την τοποθεσία σου κρυφή από όλους!
Τώρα αναπαράγεται στον Χάρτη
Αν έχεις συνδέσει το Spotify, θα δεις την ενότητα "Τώρα αναπαράγεται" κάτω από τα στοιχεία ελέγχου απορρήτου τοποθεσίας σου. Αυτή η ενότητα εμφανίζει την κατάσταση της ενεργής κοινοποίησης μουσικής σου (π.χ., «Κοινοποίηση από το Spotify»). Αν δεν είναι συνδεδεμένη εφαρμογή μουσικής, θα πει "Σύνδεσε το Spotify για να ξεκινήσεις!"