Αν έχεις ήδη ένα Bitmoji και θέλεις να το συνδέσεις με το Snapchat…
- Λάβε τις τελευταίες εκδόσεις του Snapchat και Bitmoji στο τηλέφωνο σου
- Άνοιξε την Εφαρμογή Bitmoji
- Άγγιξε στο εικονίδιο με το γρανάζι στην πάνω δεξιά γωνία
- Κάνε κύλιση προς τα κάτω για να βρεις «Σύνδεσμος με το Snapchat»
- Άγγιξε «Συνέχεια» για να συνδέσεις τον Λογαριασμό Bitmoji με το Snapchat!
- Αν έχεις ήδη ένα Bitmoji συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σου, δεν θα μπορείς να συνδέσεις έναν διαφορετικό Λογαριασμό Bitmoji μέχρι να αποσυνδέσεις τους λογαριασμούς σου.
Σημείωση: Αν ο λογαριασμός Bitmoji δημιουργήθηκε μέσω εισόδου στο Snapchat, γίνεται ένας αυτόνομος λογαριασμός Bitmoji που συνδέεται με το email σου αφού αποσυνδέσεις. Δεν μπορείς να προσθέσεις ή να χρησιμοποιήσεις έναν τηλεφωνικό αριθμό για να πραγματοποιείς είσοδο σε αυτόν τον Λογαριασμό Bitmoji. Χρησιμοποίησε το email στον λογαριασμό για να πραγματοποιήσεις σύνδεση ή να ανακτήσεις την πρόσβαση.
Για περισσότερες πληροφορίες, δες Αλλαγή email στον Λογαριασμό Bitmoji.
Για να αφαιρέσεις το Bitmoji από τον Λογαριασμό Snapchat σου…
- Άγγιξε το Bitmoji ή το εικονίδιο Ιστορία στο πάνω μέρος για να ανοίξεις την οθόνη του Λογαριασμού μου
- Άγγιξε στο εικονίδιο με το γρανάζι στην πάνω δεξιά γωνία
- Κάνε κύλιση προς τα κάτω στο «Εφαρμογή και Απόρρητο» και άγγιξε το «Η εφαρμογή μου»
- Στην «Προσαρμογή Εμφάνισης», άγγιξε το «Bitmoji»
- Άγγιξε το «Αφαίρεση Bitmoji»
Σημείωση: Αν δημιούργησες ένα Bitmoji μέσω Snapchat, η αποσύνδεση θα διαγράψει μόνιμα το avatar σου Bitmoji και όλα τα είδη μόδας που είναι αποθηκευμένα στην ντουλάπα σου, συμπεριλαμβανομένων και αντικειμένων που έχουν αγοραστεί.
Γιατί εξακολουθώ να βλέπω ένα Bitmoji στο Προφίλ μου αφού το αφαιρέσω;
Αν δοκίμασες στο παρελθόν να δημιουργήσεις ένα avatar, ένα πρόχειρο avatar μπορεί να είναι αποθηκευμένο στη συσκευή σου. Αφού αφαιρέσεις το Bitmoji σου, το Προφίλ σου μπορεί να δείχνει το πρόχειρο avatar που δημιούργησες στο παρελθόν αντί για τα προεπιλεγμένα avatars placeholder.
Μόνο εσύ το βλέπεις στο Προφίλ σου. Όταν το Bitmoji σου αφαιρείται, οι φίλοι σου δεν πρέπει να βλέπουν το παλιό σου Bitmoji στο Προφίλ σου ή στη συνομιλία. Αν ένας φίλος βλέπει ακόμα το Bitmoji σου αφού το αφαίρεσες, μπορεί να χρειαστεί να κάνει ανανέωση κλείνοντας και ανοίγοντας ξανά το Snapchat.