Snapchat salvestab teie vestlused My AI ga , kuid My AI ei mäleta teie varasemaid vestlusi sellega aja jooksul. Saate oma My AI andmed igal ajal Sätted kustutada.
Hiljutise My AI ga viimase 24 tunni jooksul jagatud sisu kustutamiseks...
- Vajutage pikalt sõnumit jaotises Vestlus My AI
- "Puudutage valikut ""Kustuta"""
Kogu varasema My AI-ga jagatud sisu kustutamiseks…
iOS-il:
- Puudutage oma profiili ikooni ja puuduta hammasratta ikooni, et minna Sätted
- Kerige alla jaotiseni "Privaatsussätted"
- "Puudutage valikut ""Kustuta andmed"""
- "Puudutage valikut ""Kustuta My AI andmed"" ja kinnitage."
Androidil:
- Puudutage oma profiili ikooni ja puuduta hammasratta ikooni, et minna Sätted
- Kerige alla jaotiseni "Kontotoimingud"
- "Puudutage valikut ""Kustuta My AI andmed"" ja kinnitage."
Salvestatud Snapchati meeskond vestlus kustutamiseks
Teie otseste My AI andmete kustutamine ei kustuta salvestatud Snapchati meeskond vestlus . Kasutage eraldi Snapchati meeskond andmekontrolli.
- Puudutage oma profiili ikooni ja puuduta hammasratta ikooni, et minna Sätted
- "Kerige allapoole jaotiseni ""Privaatsuskontroll"""
- "Puudutage valikut ""Kustuta andmed"" ja leidke ""Kustuta vestlused"""
- Puudutage valikut ' Snapchati meeskond' ja kinnitage
Pange tähele: Asjakohaste My AI andmete kustutamine Snapchat serveritest võib võtta kuni 30 päeva.
Lisateavet My AI kohta ja selle kohta, mida see teeb ja mida ei mäleta, leiate...