Salvestatud kontoga sisselogimine võimaldab teil oma Snapchati kontole ühe puudutusega uuesti sisse logida.
Lisage oma seadmesse konto sisselogimise teave
- Sisselogimisel võidakse teilt küsida, kas soovite oma sisselogimisandmed salvestada.
- Kui valite oma sisselogimisandmete salvestamise, ilmub teie konto pärast väljalogimist järgmisel korral sisselogimise ekraanile, nii et saate ühe puudutusega uuesti sisse logida.
- Kui kasutate jagatud või sõbra seadet, loobuge oma sisselogimisandmete salvestamisest, et aidata oma konto turvalisena hoida.
Pange tähele: Kui teie konto jääb sisselogimise ekraanile ja teavitused on lubatud, võite siiski saada piiratud hulgal tõukemärguandeid, kui olete välja logitud. Lisateave jaotisest Miks ma saan Snapchati teateid, kui olen välja logitud?
(ainult iOS) Kasutage salvestatud kontot uues seadmes
- Installige Snapchat oma uude iOS-i seadmesse
- Kui olete juba salvestanud oma sisselogimise teises seadmes, mis kasutab sama iCloudi kontot, võib teie salvestatud konto ilmuda ka teie uue iOS-i seadme Snapchati sisselogimise ekraanile
- Puudutage oma kontot, et ühe puudutusega sisse logida
Eemaldage oma seadmest konto sisselogimise teave
- Logige oma seadmes Snapchatist välja
- Puudutage ilmuval kollasel ekraanil eemaldatava konto all nuppu „Eemalda konto“