Pange tähele: see funktsioon ei ole saadaval kõigis geograafilistes piirkondades ega kõigi kontotüüpide puhul.
Mälestustesse salvestatud Snappide sirvimise ja otsimise hõlbustamiseks saate lubada Mälestuste rühmitamise näo järgi ja lisada nendele rühmadele sildi. Need rühmad ja kõik teie lisatud sildid on nähtavad ainult teile ja te saate selle funktsiooni igal ajal Sätetes keelata.
Kuidas ma oma näorühmi näen?
Kui olete lubanud Mälestuste rühmitamise näo järgi, leiate oma näorühmad Mälestustest:
- Avage Mälestused
- Puuduta vahekaarti Sõbrad (Kaamerarulli kõrval)
Näorühmi saad leida ka siis, kui puudutad Mälestustes ikooni Otsing või Sõprade hulgast Minu Snappides, kui see jaotis ilmub.
Kuidas näorühmad toimivad?
Kui oled valinud Mälestuste rühmitamise nägude järgi, kontrollime esmalt Mälestustesse salvestatud Snappe, et näha, kas need sisaldavad nägusid. Seejärel kasutame näomudelit, mis genereerib näopildist numbrilise esituse, võrdleme seda teiste sarnaste numbriliste esitustega ja püüame välja selgitada, millal mitmel Snapil on tõenäoliselt sama nägu. Snapid, millel on sarnased näod ja mida me peame samaks näoks, rühmitatakse „näorühmadesse“, et aidata teil selle näoga Snapid kiiresti üles leida.
Kui valite Mälestuste rühmitamise näo järgi, annate meile korralduse teha teie Mälestustes näidatud nägudest näomudelid. Teatud riikide või osariikide seaduste kohaselt võib neid mudeleid pidada biomeetrilisteks identifikaatoriteks või teabeks. Kui kustutate oma Snapchati konto, eemaldame teie näorühmad, teie loodud sildid ja nende loomiseks kasutatud näomudelid. Me võime need andmed kustutada ka siis, kui teie konto jääb passiivseks kaheks aastaks, kuigi konkreetsed säilitamisperioodid võivad sõltuvalt teie kohalikest määrustest erineda.
Mis juhtub, kui ma näorühmad välja lülitan?
Kui loobute Mälestuste rühmitamisest näo järgi, kustutame teie Mälestustest näorühmad ja nendega seotud sildid, samuti näomudeli, mille abil näorühmad loodi.
Mis juhtub, kui ma kustutan Snapi oma Mälestustest?
Kui kustutate Snapi Mälestustes, kustutame kõik sellest Snapist spetsiaalselt loodud näomudelid.
Kuidas ma lülitan Mälestustes sisse näotuvastuse?
Lubamiseks:
- Avage Mälestused
- Puuduta vahekaarti Sõbrad
- Nõustumiseks puuduta päringul valikut Jätka
Kuidas ma lisan või muudan näorühma silti oma Mälestustes?
- Avage Mälestused ja puudutage vahekaarti Sõbrad (või avage rühm Otsingus või Sõpradest Minu Snappides)
- Puudutage näorühma
- Kui silti pole, puudutage valikut Lisa kuva nimi. Olemasoleva kuva nime muutmiseks puudutage kolme punkti ikooni ja puudutage Muuda isikut
- Puuduta valikut Valmis
Kuidas ma saan näorühma kaanefotot muuta?
- Ava näorühm
- Puuduta kolme punkti ikooni
- Puuduta valikut Muuda kaant
- Puuduta Snap, mida soovid kaaneks kasutada
Kuidas kombineerida sama inimese näorühmi?
- Ava Mälestused ja puuduta vahekaarti Sõbrad
- Puuduta valikut Vali või vajuta ja hoia näorühma all
- Valige 2 või enam rühma
- Puuduta valikut Kombineeri ja järgi juhiseid kombineeritud Rühm kinnitamiseks või kuva nimi
Kuidas kasutavad esiletoodud lood ja Mälestused teavitused näorühmi?
Kui olete lubanud Mälestuste rühmitamise nägude järgi, võite näha Lugu pealkirjades või Mälestustel põhinevates esiletoodud lugude teavitustes nimesid, mille olete näorühmadele määranud, kui teie sõber nendes esineb
esiletoodud lood lubamiseks või keelamiseks järgige alljärgnevaid samme.
- Puudutage jaotises Minu konto hammasratta ikooni ⚙️, et avada Sätted
- Kerige allapoole jaotise "Rakendus ja privaatsus" juurde ja puuduta "Minu rakendus"
- puuduta 'Mälestused'
- Lülitage seade „Meenutus“ sisse või välja.
Kuidas ma nägude rühmitamise välja lülitan?
Saate nägude rühmitamise Sätetes keelata. See kustutab kõik teie nägude rühmad ja rühmasildid. Kui lubad selle hiljem uuesti, pead võib-olla uuesti alustama.
- Puudutage jaotises Minu konto hammasratta ikooni ⚙️, et avada Sätted
- Keri alla jaotiseni "Rakendus ja privaatsus" ja puuduta "Minu rakendus"
- Puuduta valikut "Mälestused"
- Puuduta valikut "Näogrupid"
- Lülita näogrupid välja ja puuduta kinnitamiseks "Lülita välja"
Pärast näogruppide väljalülitamist jääb vahekaart Sõbrad Mälestustesse ja näitab sulle, kuidas funktsioon uuesti sisse lülitada.