Kuidas ma sõpra Snapchatis blokeerin?
Kui te sõbra blokeerite, ei saa ta teile Snappe ega vestlusi saata.
Sõbra blokeerimiseks järgige palun alljärgnevaid samme Snapchat rakenduses...
- Pühkige paremale, et minna vestlusekraanile
- Puudutage ja hoidke sõbra nime all
- Puudutage valikut "Halda sõprust"
- Puudutage valikut "Blokeeri"
Või…
- Pühkige paremale, et minna vestlusekraanile
- Puudutage valikut Vestle selle sõbraga
- Puudutage üleval tema profiiliikooni
- Puudutage kolme ringi
üleval, seejärel puudutage valikut "Halda sõprust" - Puudutage valikut "Blokeeri"
Mis juhtub, kui ma kellegi Snapchatis blokeerin?
Kellegi blokeerimine Snapchatis annab sulle kontrolli selle üle, kes saab teiega rakenduses ühendust võtta või suhelda. Kui te kasutaja blokeerite, katkestate sisuliselt igasuguse otsesuhtluse enda ja selle isiku vahel.
Pärast blokeerimist ei saa see isik sulle Snappe või vestlusi saata ning ta ei näe enam sinu lugusid või võlusid. Nende eest varjatakse ka sinu Snapi kaardi asukoht – isegi kui sa seda varem jagasid. Sinu vaatenurgast kaob nende kuva nimi sinu sõprade voost ja kõik aktiivsed üks-ühele vestlused ei ole enam nähtavad.
Kui sa blokeeringu hiljem tühistad, ei pruugi sa näha kogu oma eelmist Vestluse ajalugu selle inimesega. Salvestatud sõnumid võidakse eemaldada, kui teie ja see isik ei ole enam sõbrad, sealhulgas kui olete üksteist blokeerinud.
Kui sina ja blokeeritud isik jagate Rühmavestlust, ei eemalda tema blokeerimine sind sellest Rühmast. Te näete endiselt kõiki sõnumeid, mida nad sellele rühmale saadavad, kuid nad ei saa teile privaatselt sõnumeid saata ega teid uutesse gruppidesse lisada. Kui te ei soovi nende sõnumeid näha, võite alati valida rühmast lahkumise.
Blokeerimine mõjutab nähtavust ka kogu ülejäänud Snapchati osas. Te ei saa blokeeritud kontolt Snape, vestlusi ega lugusid ning need ei ilmu teie otsingutulemustes, parimate sõprade nimekirjas ega kiire lisamise ettepanekutes. Teie blokeeritud isik ei saa selle kohta märguannet, kuid ta võib mõista, et ta on blokeeritud, kui ta märkab, et ei saa enam teie profiili vaadata ega teiega ühendust võtta.
Tasub teada, mis vahe on sõbra blokeerimisel ja eemaldamisel. Kellegi blokeerimine takistab tal täielikult teiega suhtlemist. Sõbra eemaldamine seevastu eemaldab ta lihtsalt sinu sõprade nimekirjast – ta võib sõltuvalt sinu privaatsussätetest siiski näha sinu poolt jagatud avalikku infosisu.
Kellegi blokeerimiseks mine oma sõprade voogu, puuduta ja hoia tema kuva nime peal, vali „Halda sõprust“ ja seejärel vali „Blokeeri“. Kui muudate meelt, saate nad igal ajal oma sätetes deblokeerida.
Kui tunned end kunagi ebamugavalt või arvad, et keegi rikub Snapchati reegleid, võid ka kontost või konkreetsest Snapist teatada otse rakendusest või veebivormi kaudu.