Kyllä. Kaikki My AI:n kanssa jakamasi sisältö säilytetään, kunnes poistat sen. Nämä tallennetut vuorovaikutukset auttavat My AI:tä oppimaan ja kehittymään ajan myötä sekä muokkaamaan My AI -kokemustasi.
Jos hyväksyt Team Snapchatin generatiivisen AI-ponnahdusikkunan, Team Snapchatille lähettämäsi viestit ja Team Snapchatin vastaukset voidaan myös tallentaa (erillään suorasta chatistasi My AIn kanssa). Jos et hyväksy, kyseisiä viestejä ei tallenneta tätä ominaisuutta varten.
Jos olet chat-ryhmässä, jossa on mukana My AI, My AI voi lukea chat-viestejä ja osallistua keskusteluun.
Tärkeää: ‘Tyhjennä My AI -tiedot’ tyhjentää yksityisen 1:1 chatin My AI:n kanssa. Se ei poista ryhmächateista viestejä, joissa on mukana My AI. Lue kuinka poistaa viestejä ryhmächateista.
My AI -botille jaettu sisältö näkyy chatissa 24 tuntia. Näiden 24 tunnin aikana voit poistaa My AI -sisällön Android- ja iOS-laitteilla seuraavasti:
- Paina pitkään My AI -botille jaettua viestiä
- Napauta "Poista"
- Napauta "Poista"
Voit poistaa myös vanhempaa My AI -botille jaettua sisältöä asetuksista:
iOS:
- Napauta profiilikuvakettasi ja napauta ⚙️ siirtyäksesi asetuksiin
- Selaa alas kohtaan "Yksityisyyden hallinta"
- Napauta "Tyhjennä tiedot"
- Napauta "Tyhjennä My AI -tiedot" ja vahvista
Android:
- Napauta profiilikuvakettasi ja napauta ⚙️ siirtyäksesi asetuksiin
- Selaa alas kohtaan "Tilin toiminnot"
- Napauta "Tyhjennä My AI -tiedot" ja vahvista
Huomaa: My AI -tietojen poistaminen Snapchatin palvelimilta voi kestää jopa 30 päivää.