Liitetty sisältöä -merkintää ei voi poistaa Snapeista, joissa se esiintyy.
Kun katsot Snappia, saatat nähdä tekstin ”Liitetty sisältöä” vasemmassa yläkulmassa. Tämä tarkoittaa, että Snapissa on mukana sisältöä (kuten kuva tai video), joka on tallennettu aiemmin Snapchatissa tai jollakin muulla alustalla. Saatat nähdä tämän esimerkiksi silloin, kun katsot Snappia, jossa käytetty tehostetta, joka sisältää kamerarullan kuvan.