Oma profiili on uusi sisältöprofiili alle 16-vuotiaille Snapchattaajille. Voit käyttää Omaa profiilia luodaksesi, tallentaaksesi ja esitelläksesi suosikkitarinoitasi ja valokeilavideoitasi vain kavereillesi. Tämän ikäryhmän Snapchattaajat eivät enää voi julkaista valokeilasisältöä, joka näkyy muille kuin kavereille.
Miten aloitan oman profiilin käytön?
Näin aloitat oman profiilin käytön:
- Napauta Bitmoji-kuvaketta kameranäytön yläosassa
- Napauta ”Oma profiili” aloittaaksesi liittymisen
- Napauta ”Luo oma profiili”
- Lisää sisältöä profiiliisi ja näytä se kavereillesi!
Voinko yhä jakaa sisältöä valokeilaan?
Kyllä. Voit yhä julkaista valokeilaan omassa profiilissasi. valokeila-julkaisusi näkyvät vain kavereillesi, eivät muille Snapchattaajille. Julkaisut näkyvät Oma profiili -sivun ”valokeila”-välilehdellä, ja kaverisi voivat nähdä ne myös sovelluksen valokeila-osiossa.
Kuka voi nähdä profiilini sisällön?
Vain kaverisi näkevät tallentamasi tarinat ja valokeila-julkaisut sekä uudelleenjulkaisut. Snapchattaajat, jotka eivät ole kavereitasi, eivät voi katsella sisältöä profiilissasi.
Profiilikuvat ja taustakuvat näkyvät muille kuin kavereille.
Voinko julkaista Snap-kartalla profiilillani?
Julkinen julkaiseminen Snap-kartalle ja sijaintiin perustuvat Kartan tarinat eivät ole käytettävissä omassa profiilissasi. Voit silti merkitä sijaintisi Snappeihisi, jotka näkyvät vain kavereille.
Miten lisään sisältöä omaan profiiliin?
Voit lisätä Snappeja omaan profiiliin julkaisuarkistosta, muistoista tai kameran rullasta. Ne näkyvät Oman profiilin Tarinat-välilehdellä, ja ne näkyvät vain kavereille.
Voit julkaista valokeilaan, jolloin nämä Snapit näkyvät Oman profiilin valokeila-välilehdellä. Kaverisi voivat myös nähdä valokeila-julkaisusi sovelluksen valokeila-osiossa.
Mitä omalle profiilille tapahtuu, jos saan julkisen profiilin kelpoisuuden?
Jos täytät vaatimukset, näet vaihtoehdon päivittää rajoitettuun julkiseen profiiliin. Jos päivität, aiemmin luomasi tarina- ja valokeila-sisältö tulee useampien Snapchattaajien nähtäväksi.
Huomaa: Kun olet päivittänyt julkiseen profiiliin, et voi vaihtaa takaisin omaan profiiliin. Voit halutessasi poistaa tallennettuja tarinoita tai Spotlight-julkaisuja tai tyhjentää julkisen profiilisi milloin tahansa.