Miksi saan Snapchat-ilmoituksia, kun olen kirjautuneena ulos?
Saatat silti saada joitakin Snapchat-ilmoituksia uloskirjautumisen jälkeen, jos tili pysyy kirjautumisnäytöllä yhden napautuksen kirjautumista varten ja laitteesi sallii Snapchat-ilmoitukset.
Snapchat voi lähettää rajoitetun määrän muistutuksia tilin toiminnasta, kuten lukemattomista viesteistä tai kaverien tarinapäivityksistä. Ilmoitusteksti on suunniteltu yleisluonteiseksi, eikä se näytä yksityisviestin sisältöä tai sitä, kuka on lähettänyt Snapin.
Huomaa: Nämä ilmoitukset noudattavat samoja sovelluksen sisäisiä ilmoitusasetuksia, jotka olivat käytössä ennen uloskirjautumista. Ne edellyttävät myös Snapchatin ilmoitusluvan laitteesi asetuksissa.
Miten lopetan ilmoitukset, kun olen kirjautuneena ulos?
Voit:
- Kirjaudu takaisin tilillesi. Uloskirjautuneena tulevat muistutukset lakkaavat, kun kirjaudut sisään.
- Poista tili kirjautumisnäytöltä, jos et halua kirjautua yhdellä napautuksella tällä laitteella. Lue, miten voit lisätä tai poistaa kirjautumistietoja laitteellasi.
- Poista Snapchat-ilmoitukset käytöstä laitteesi asetuksista tai poista tietyt ilmoitustyypit käytöstä Snapchatissa. Lue, miten voit hallita ilmoituksia iOS-laitteella tai hallita ilmoituksia Androidilla.
Jos pysyt uloskirjautuneena, nämä muistutukset lakkaavat automaattisesti noin 28 päivän kuluttua.
Mitä tapahtuu, kun napautan ilmoitusta ollessani kirjautuneena ulos?
Napauttaminen voi avata Snapchatia ja kirjautua takaisin sisään yhden napautuksen kirjautumisella ja viedä sinut sitten sovelluksen asiaankuuluvalle näytölle.
Jos käytät jaettua laitetta, poista tallennetut kirjautumistiedot laitteelta, jos et halua muiden kirjautuvan tilillesi kirjautumisnäytöltä.
Olen kirjautuneena ulos yhdellä laitteella, mutta silti kirjautuneena muualla. Saanko nämä ilmoitukset?
Uloskirjautumismuistutukset on tarkoitettu tileille, jotka ovat kirjautuneena ulos laitteella ja jotka ovat oikeutettuja kirjautumaan yhdellä napautuksella kyseisellä laitteella. Jos olet edelleen kirjautuneena toisella laitteella, et välttämättä saa muistutuksia uloskirjautumisesta sillä laitteella, jolla kirjauduit ulos.