Sijainnin jakaminen Snap-kartalla on oletusarvoisesti pois päältä. Vain valitsemasi ihmiset voivat nähdä sijaintisi. Voit valita jakavasi sijaintisi kaikkien ystäviesi kanssa, jotka olet lisännyt takaisin, tai vain valitsemiesi ystävien kanssa.
Näet Snap-kartan tiedot myös profiileissa, kun jaat sijaintisi kaverien kanssa.
Sijainnin jakamisen asetukset
Vain valitsemasi kaverit näkevät sijaintisi kartalla. Näin muokkaat sijainnin jakamisen asetuksia:
- Avaa Snap-kartta.
- Napauta rataskuvaketta oikeassa alakulmassa avataksesi kartan asetukset. Jos olet yhdistänyt Spotifyn tiliisi, tämän asetussivun otsikkona lukee ”Kuka näkee sijaintini ja musiikkini”.
- Valitse kuka näkee sijaintisi:
- Kaverini: Kaikki kaverisi näkevät sijaintisi.
- Kaverit, paitsi...: Jaa kaikkien kaverien kanssa muutamaa valittua lukuun ottamatta.
- Vain nämä kaverit...: Valitse tietyt kaverit, joille jaat.
- Haamutila: Pidä sijaintisi piilossa kaikilta!
Toistetaan nyt kartalla
Jos olet linkittänyt Spotifyn, näet ”Nyt toistetaan” -osion sijaintisi yksityisyysasetusten alla. Tässä osiossa näkyy aktiivisen musiikin jakamisen tila (esim. ”Jakaminen Spotifysta”). Jos musiikkisovellusta ei ole kytketty, siinä lukee ”Linkitä Spotify, niin pääset alkuun!”