Jos sinulla jo on Bitmoji ja haluat yhdistää sen Snapchatiin:
- Lataa Snapchatin ja Bitmojin uusimmat versiot puhelimeesi
- Avaa Bitmoji-sovellus
- Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta
- Selaa alaspäin kohtaan ”Yhdistä Snapchatiin”
- Yhdistä Bitmoji-tilisi Snapchatiin napauttamalla ”Jatka”
- Jos Bitmoji on jo yhdistetty tiliisi, et voi yhdistää toista Bitmoji-tiliä ennen kuin poistat tilien yhdistämisen.
Huomaa: Jos Bitmoji-tilisi on luotu Snapchat-kirjautumisen kautta, siitä tulee erillinen Bitmoji-tili, joka on kytketty sähköpostiisi linkityksen poistamisen jälkeen. Et voi lisätä tai käyttää puhelinnumeroa kirjautuessasi kyseiselle Bitmoji-tilille. Käytä tilin sähköpostiosoitetta kirjautumiseen tai käyttöoikeuksien palauttamiseen.
Lisätietoja on artikkelissa Bitmoji-tilin sähköpostiosoitteen vaihtaminen.
Bitmojin poistaminen Snapchat-tililtä:
- Napauta Bitmojiasi tai tarinakuvaketta yläosassa avataksesi Oma tili -näytön
- Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta
- Vieritä alas kohtaan ”Sovellus ja yksityisyys” ja napauta ”Oma sovellus”
- Napauta ”Muokkaa ulkoasua” ja valitse ”Bitmoji”
- Napauta ”Poista Bitmojini”
Huomaa: Jos loit Bitmojin Snapchatin kautta, linkityksen poistaminen poistaa pysyvästi Bitmoji-avatarisi ja kaikki vaatekaappiisi tallennetut muotituotteet, mukaan lukien ostetut tuotteet.
Miksi näen edelleen Bitmojin profiilissani, vaikka olen poistanut sen?
Jos olet aiemmin yrittänyt luoda avatarin, avatar-luonnos voi olla tallennettuna laitteellesi. Kun olet poistanut Bitmojin, profiilissasi voi näkyä aiemmin luomasi avatarin luonnos oletusarvoisten paikkamerkkiavatarien sijaan.
Vain sinä näet tämän profiilissasi. Kun Bitmoji poistetaan, kaverisi eivät pitäisi nähdä vanhaa Bitmojia profiilissasi tai chatissa. Jos kaveri näkee Bitmojisi edelleen sen poistamisen jälkeen, hänen on ehkä päivitettävä Snapchat sulkemalla ja avaamalla se uudelleen.