Snapchat pohranjuje vaše razgovore s My AI, ali My AI se s vremenom neće sjećati vaših prethodnih razgovora s njim. Podatke iz My AI možete izbrisati u bilo kojem trenutku iz Postavki.
Za brisanje nedavnog sadržaja podijeljenog s My AI u posljednja 24 sata…
- Dugo pritisnite poruku u svom razgovoru s My AI
- Dodirnite „Izbriši”
Za brisanje svih prošlih sadržaja podijeljenih s My AI…
U iOS-u:
- Dodirnite ikonu profila, a zatim dodirnite ikonu zupčanika kako biste otvorili Postavke
- Pomaknite se prema dolje do „Kontrola privatnosti”
- Dodirnite „Izbriši podatke“
- Dodirnite „Izbriši My AI podatke“ i potvrdite
Na Androidu:
- Dodirnite ikonu profila, a zatim dodirnite ikonu zupčanika kako biste otvorili Postavke
- Pomaknite se prema dolje na „Radnje na računu”
- Dodirnite „Izbriši My AI podatke“ i potvrdite
Za brisanje pohranjenih podataka iz razgovora s Timskim Snapchatom
Brisanjem vaših izravnih My AI podataka ne brišu se pohranjeni podaci iz razgovora sa značajkom Timski Snapchat. Koristite zasebnu kontrolu podataka za Timski Snapchat.
- Dodirnite ikonu profila, a zatim dodirnite ikonu zupčanika kako biste otvorili Postavke
- Pomaknite se prema dolje do „Kontrola privatnosti”
- Dodirnite „Očisti podatke” i pronađite „Očisti razgovore”
- Dodirnite „Timski Snapchat” i potvrdite
Napomena: Brisanje relevantnih podataka vezanih uz My AI sa Snapchatovog poslužitelja može potrajati i do 30 dana.
Za više informacija o My AI i što pamti, a što ne, pogledajte...