Moj profil je novi namjenski profil sadržaja za Snapchattere mlađe od 16 godina. Moj profil možete koristiti za stvaranje, spremanje i prikazivanje svojih omiljenih Stories i Fokus videa samo svojim prijateljima. Snapchatteri u ovoj dobnoj skupini više neće moći objavljivati Fokus sadržaj vidljiv publici koja nije prijatelj.
Kako mogu početi koristiti Moj profil?
Za početak korištenja Mojeg profila…
- dodirnuti ikonu Bitmojija na top zaslona kamere
- Dodirnite "Moj profil" za početak registracije
- dodirnuti „Stvoriti Moj profil”
- Dodajte sadržaj na svoj profil kako biste ga pokazali prijateljima!
Mogu li i dalje dijeliti na Fokus?
Da. I dalje možete objavljivati na Fokusu uz Moj profil. Vaše objave na Fokusu vidljive su samo vašim prijateljima, a ne Snapchatterima koji nisu vaši prijatelji. Objave se prikazuju pod karticom 'Fokus' na Mojem profilu, a vaši prijatelji ih također mogu vidjeti u odjeljku Fokus u aplikaciji.
Tko može vidjeti sadržaj mog profila?
Samo vaši prijatelji mogu vidjeti vaše spremljene Priče te objave i ponovne objave na Fokusu. Snapchatteri koji nisu vaši prijatelji ne mogu ostvariti pregledi sadržaja na vašem profilu.
Profilne fotografije i pozadinske slike vidljive su osobama koje nisu prijatelji.
Mogu li objavljivati na Snap karti sa svojim profilom?
Javno objavljivanje na Snap karti i Priče o lokacijama na karti nisu dostupne u Mojem profilu. I dalje možete označiti svoju lokaciju u svojim Snapsima, koji će biti vidljivi samo prijateljima.
Kako mogu dodati sadržaj u svoj profil?
Snimke možete dodati u Moj profil iz Arhiva objava, Uspomena ili Albuma kamere. Prikazat će se pod karticom "Priče" u odjeljku Moj profil i bit će vidljive samo prijateljima.
Možete objavljivati na Fokusu, a te će se snimke pojaviti pod karticom „Fokus” u odjeljku Moj profil. Vaši prijatelji također mogu vidjeti vaše objave u Fokusu u odjeljku Fokus u aplikaciji.
Što se događa s mojim profilom ako ispunim uvjete za javni profil?
Ako ispunjavate uvjete, vidjet ćete opciju nadogradnje na ograničeni javni profil. Ako nadogradite, spremljeni sadržaj Priča i Fokus koji ste prethodno kreirali postat će vidljiv većem broju Snapchatera.
Napomena: Nakon što nadogradite na javni profil, ne možete se vratiti na Moj profil. Spremljene Priče ili objave Fokus možete izbrisati ili očistiti svoj Javni profil u bilo kojem trenutku ako želite
.