Dijeljenje lokacije na Snap karti je prema zadanim postavkama isključeno. Samo osobe koje odabereš mogu vidjeti tvoju lokaciju – možeš odabrati hoćeš li je dijeliti sa svim prijateljima koje si dodao ili samo s grupom odabranih prijatelja.
Također ćeš vidjeti informacije o Snap karti u Profilima kada dijeliš svoju lokaciju s prijateljima.
Postavke dijeljenja lokacije
Samo prijatelji koje odaberete mogu vidjeti vašu lokaciju na karti. Za prilagodbu postavki dijeljenja lokacije:
- Otvori Snap kartu.
- Dodirnite ikonu zupčanika u donjem desnom kutu da biste otvorili Postavke karte. Ako ste povezali Spotify sa svojim računom, naslov ove stranice s postavkama glasit će "Tko može vidjeti moju lokaciju i glazbu".
- Odaberi tko može vidjeti tvoju lokaciju:
- Moji prijatelji: Svi tvoji prijatelji mogu vidjeti tvoju lokaciju.
- Moji prijatelji, osim...: Podijeli sa svim prijateljima osim s nekolicinom odabranih.
- Samo ovi prijatelji...: Odaberi određene prijatelje s kojima želiš dijeliti.
- Nevidljivi način: Sakrij svoju lokaciju od svih!
Sada se reproducira na karti
Ako si povezao Spotify, ispod kontrola privatnosti lokacije vidjet ćeš odjeljak "Sada se reproducira". Ovaj odjeljak prikazuje vaš aktivni status dijeljenja glazbe (npr. "Dijeljenje sa Spotifyja"). Ako nije povezana nijedna glazbena aplikacija, prikazat će se poruka "Poveži Spotify za početak!".