A Snapchat tárolja a My AI-val folytatott beszélgetéseidet, de a My AI nem fog emlékezni a korábbi beszélgetéseidre az idő múlásával. A Saját AI adatait bármikor törölheti a Beállítások menüpontban.
A Saját mesterséges intelligenciával az elmúlt 24 órában megosztott tartalom törléséhez…
- Nyomd meg hosszan az üzenetet a My AI-val folytatott csevegésedben
- Koppints a „Törlésre”
A Saját mesterséges intelligenciával megosztott összes korábbi tartalom törléséhez…
iOS-en:
- Koppints a profil ikonra, majd a fogaskerék ikonra a Beállítások eléréséhez.
- Görgess le az „Adatvédelmi beállítások” részhez
- Koppintson az „Adatok törlése” elemre
- Koppintson a „Mesterséges intelligencia adataim törlése” elemre, és erősítse meg
Androidon:
- Koppints a profil ikonra, majd a fogaskerék ikonra a Beállítások eléréséhez.
- Görgess le a „Fiókműveletek” részhez
- Koppintson a „Mesterséges intelligencia adataim törlése” elemre, és erősítse meg
A Team Snapchat tárolt csevegési adatainak törlése
A közvetlen Saját mesterséges intelligencia adatainak törlése nem törli a tárolt Team Snapchat csevegési adatokat. Használd a különálló Team Snapchat adatvezérlőt.
- Koppints a profil ikonra, majd a fogaskerék ikonra a Beállítások eléréséhez.
- Görgessen le az „Adatvédelmi beállítások” részhez.
- Koppintson az „Adatok törlése” elemre, és keresse meg a „Beszélgetések törlése” lehetőséget.
- Koppints a „Team Snapchat” elemre, és erősítsd meg
Megjegyzés: A vonatkozó My AI-adatok törlése a Snapchat szervereiről akár 30 napot is igénybe vehet.
A Saját mesterséges intelligenciáról és annak működéséről, valamint a működésképtelenségéről itt talál további információkat...