Ha mentett fiókkal jelentkezel be, egyetlen koppintással újra bejelentkezhetsz a Snapchat fiókodba.
Fiókbejelentkezési adatok hozzáadása az eszközön
- Bejelentkezéskor a rendszer megkérdezheti, hogy menteni szeretné-e a bejelentkezési adatait.
- Ha engedélyezi a bejelentkezési adatai mentését, a kijelentkezés után a fiókja legközelebb megjelenik a bejelentkezési képernyőn, így egyetlen koppintással újra bejelentkezhet.
- Ha megosztott vagy barátod eszközét használod, ne mentsd el a bejelentkezési adataidat, hogy biztonságban tudd a fiókodat.
Megjegyzés: Ha a fiókod a bejelentkezési képernyőn marad, és az értesítések be vannak kapcsolva, kijelentkezett állapotban is kaphatsz korlátozott push emlékeztetőket. További információ a Miért kapok Snapchat-értesítéseket, amikor kijelentkezve vagyok? című cikkben.
(Csak iOS rendszeren) Mentett fiók használata új eszközön
- Telepítsd a Snapchatet az új iOS-eszközödre
- Ha már mentetted a bejelentkezési adataidat egy másik eszközön, amely ugyanazt az iCloud-fiókot használja, akkor a mentett fiókod megjelenhet a Snapchat bejelentkezési képernyőjén az új iOS-eszközödön is.
- Koppints a fiókodra az egyetlen koppintással történő bejelentkezéshez.
Fiókbejelentkezési adatok eltávolítása az eszközről
- Kijelentkezés a Snapchatből az eszközödön
- A megjelenő sárga képernyőn koppints a „Fiók eltávolítása” lehetőségre az eltávolítani kívánt fiók alatt.