A Snap-térképen a helymegosztás alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. Csak az általad kiválasztott személyek láthatják a tartózkodási helyedet – választhatod, hogy megosztod a tartózkodási helyedet az összes hozzáadott ismerősöddel, vagy csak néhány kiválasztott ismerősöddel.
A Snap-térkép adatait a Profilok részben is láthatod, amikor megosztod a tartózkodási helyedet a barátaiddal.
Helyzetmegosztási beállítások
Csak az általad kiválasztott barátok láthatják a tartózkodási helyedet a térképen. A helymegosztási beállítások módosításához:
- Nyisd meg a Snap-térképet.
- A Térképbeállítások megnyitásához koppints a jobb alsó sarokban található fogaskerék ikonra. Ha összekapcsoltad a Spotify-t a fiókoddal, a beállítások oldalának címe a következő lesz: „Ki láthatja a tartózkodási helyem és a zenéimet?”.
- Válaszd ki, hogy kik láthatják a tartózkodási helyedet:
- Barátaim: Minden barátod láthatja a tartózkodási helyedet.
- Barátaim, kivéve...: Oszd meg minden barátoddal, kivéve néhány kiválasztottal.
- Csak ezek a barátok...: Válassz ki konkrét barátokat a megosztáshoz.
- Szellem mód: Tartsd a tartózkodási helyedet rejtve mindenki elől!
Most szól a térképen
Ha összekapcsoltad a Spotify-t, a tartózkodási hely adatvédelmi beállításai alatt egy „Most játszott” részt fogsz látni. Ez a rész az aktív zenemegosztási állapotodat jeleníti meg (pl. „Megosztás a Spotify-ról”). Ha nincs csatlakoztatva zenei alkalmazás, akkor a „Spotify összekapcsolása a kezdéshez!” üzenet jelenik meg.